Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti energia fizica dar si linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 26.09.2016 - 2.10.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Copyright interior si prima pagina: agsandrew / Shutterstock

Taur

Taurii ar trebui sa ia in fiecare dimineata un mic dejun sanatos pentru a ramane mereu plini de energie. Un corp bine hranit va da mereu dovada de tarie si vigoare, lucruri care ii trebuie oricarui om. In plus, corpul ar putea beneficia de pe urma unor exercitii cardio de aerobic.

Cat despre sanatatea psihica, daca acestia vor fi usor deprimati in timpul zilei va fi bine ca seara sa ia o masa romantica cu partenerul de viata, dar acasa, in caldura caminului lor cu mancare lor preferata comandata, pentru a nu se osteni si mai mult. Pentru a-si ridica moralul ar putea sa faca o plimbare relxanta impreuna in parcul din apropiere, mai ales ca aerul rece de seara face bine plamanilor imbatraniti de noxele din orasele aglomerate.

Sfatul astrologului: Dormiti cateva ore bune in patul vostru confortabil de acasa, in asternuturi noi, de calitate sau macar proaspat spalate si treziti-va fara alarma!

Citește și:

Gemeni

Din punct de vedere fizic, Gemenii este posibil sa se simta un pic slabiti din cauza activitatii solicitante de la birou si cele mai benefice activitati vor fi exercitiile usoare de yoga sau o clasa de meditatie. In plus, acesti nativi ar trebui sa fie atenti la ce mananca, deoarece toate toxinele din mediul inconjurator se stabilizeaza in mancare si tocmai de aceea este indicat sa nu fortam mai mult organismul cu alimente tip junk-food sau fast-food. Daca au posibilitatea sa manace bio, eco sau produse din gradina proprie ori de la bunici de la tara corpul le va fi recunoscator, mai ales ca in curand nu se vor mai gasi pe tarabe chiar toate fructele si legumele la discretie.

Pe partea psihologica ar trebui sa lucreze un pic mai mult cu ei insisi, sa-si asculte intuitia mai mult, lucru ce este posibil sa le aduca nenumarate avantaje. Nu trebuie neaparat sa ia vreo decizie majora in aceasta perioada, dar s-ar putea sa-si doreasca sa stie ce vor sa faca in viitorul apropiat si asta tine doar de ei iar daca se vor auto-analiza asta ii va ajuta sa fie pregatiti pentru ce va urma.

Citește și:

Sfatul astrologului: Aveti grija la sanatatea voastra si a celor din jur, pentru ca este mai pretioasa decat orice!

Rac

Daca sunt femei care vor sa ramana insarcinate saptamana aceasta va fi optima pentru noi incercari! ;). In plus, o dieta sanatoasa nu strica nimanui.

Racii care vor sa fie in cea mai buna forma in aceasta saptamana trebuie sa stea pe cat de departe posibil de fumul de tigara, cafea, alcool si pastile de orice fel si sa bea multa apa plata.

Psihologic vorbind ar putea sa isi asculte instinctele si sa-si marturiseasca sentimentele, pentru a avea constiinta impacata si a putea trece peste orice greutate aparuta. Iar planetele vor favoriza timpul de calitate petrecut alaturi de cei dragi.

Sfatul astrologului: Luati-va timpul necesar pentru a va relaxa cum va place mai mult, dar aveti grija sa nu va rupeti nimic, deoarece pe timp rece oasele se sudeaza mai greu!

Citește și:

Leu

Acesti nativi vor primi si rezultatele ultimelor analize pe care le-au facut dupa care vor putea rasufla usurati. Analizele de sange vor fi in general bune, doar cu unele masuratori iesite din parametri optimi, dar nimic grav, ce nu se poate remedia cu regim alimentar.

Leii trebuie sa aiba grija sa nu cada prada gandurilor negative si pentru asta se pot gandi de doua ori inainte de a spune sau a face ceva, ca sa nu regrete mai apoi. Daca se vor simti nesiguri pentru ca nu si-au primit la timp portia de complimente ar putea sa faca in asa fel incat sa fie remarcati mai mult de partener, sef sau prieteni, adica ar putea sa se implice mai mult in toate proiectele de la locul de munca si ar putea sa faca acasa curat luna.

Sfatul astrologului: Concentrati-va mai mult asupra activitailor zilnice si implicati-va mai mult in ceea ce faceti!

Fecioara

Din punct de vedere fizic persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa inteleaga ca doar un regim alimentar sau doar mersul haotic la sala nu le va ajuta prea mult. Daca vor sa isi schimbe infatisarea, saptamana aceasta vor realiza ca trebuie sa lucreze combinat, atat exercitii cardio gen aerobic cat si toate grupele musculare la diverse aparate de fitness. In plus, mersul pe jos in ritm alert si scoaterea treptata a painii albe din alimentatie vor favoria un tonus mai bun si deci rezultate vizibile mai rapid. Ce ar putea sa functioneze si mai bine in cazul anumitor persoane este combinarea celor de mai sus cu masaje anticelulitice si aplicarea acasa de geluri speciale care sa hraneasca corpul si din exterior.

Citește și:

Din punct de vedere psihic Fecioarele se vor simti minunat, mai ales daca au stiut sa tina de spiritul de echipa in ultima vreme, daca au muncit din greu la serviciu si nu s-au plans de ceilalti membrii ai familiei. Toate aceste actiuni le vor ajuta sa fie apreciate si sa li se recunoasca meritele, deci sa se simta in largul lor. Daca in ultima vreme nu si-au acordat prea multa incredere propriei persoane cel mai bine ar fi sa faca niste exercitii fizice care sa le tonifice musculatura si astfel vor vedea ce persoane frumoase pot fi.

Sfatul astrologului: Daca mergeti la sala de fitness nu trageti prea tare cu greutati mari, pentru a nu face o intindere sau chiar ruptura musculara!

Balanta

Balantele vor simti un disconfort la nivel digestiv. Mai putin stres si o dieta echilibrata sunt intotdeauna de mare ajutor, insa o vizita la medicul specialist poate preveni dezechilibre mai serioase.

Citește și:

Daca s-au atasat prea mult de sentimentul ca nu au ceea ce isi doresc in viata saptamana aceasta vor primi tot ceea ce merita si asta le va bine dispune pe Balante. Vor gasi ziua potrivia de a spune ceva cuiva anume, care le poate ajuta sa prospere in viata. Pentru asta vor trebui sa renunta la anumite obiceiuri proaste (se stiu deja care) si vor lua in considerare ideea de a se muta fie cu casa fie cu locul de munca.

Sfatul astrologului: Mancati avocado, este ultima descoperire revolutionara in materie de alimentatie sanatoasa!

Scorpion

Ca sa se simta mai bine din punct de vedere fizic Scorpionii ar putea sa stea o ora in plus la sala si sa incerce un nou tip de exercitii. Asta nu inseamna sa se suprasolicite, doar sa isi foloseasca in mod constructiv acea energie extra de care beneficiaza datorita soarelui din ce in ce mai slab de-acum. Si ce poate fi mai bine decat a folosi orice resursa pentru a se ajuta pe sine. De asemenea, este foarte important sa bea multa apa, pentru ca organismul sa-si regleze temperatura.

Citește și:

Saptamana aceasta se vor ocupa de multe din treburile casnice si astfel se vor relaxa maxim, deoarece in jurul lor totul va fi in ordine. In plus, fata de alte dati, cand vor fi grabiti si impinsi de la spate de altii vor reactiona foarte bine, vor avea rezultate mai bune si isi vor stabili limite clare, de la care nu se vor abate.

Sfatul astrologului: Atentie sporita la cum va imbracati, pentru ca vremea este pacalitoare si puteti raci!

Sagetator

Acesti nativi vor avea nevoie sa isi ia o zi libera pentru a se reface, mai ales pentru ca de multe ori uita ca sunt in concediu si tot gasesc ceva de facut, ceea ce le seaca rezervele de energie. I-ar putea ajuta o clasa de yoga sau sedinte de streching facute chiar pe podeaua apatamentului proprietate personala, dar le-ar trebui totusi o saltea speciala, care se gaseste mai oriunde acum si nu este scumpa deloc. Recomandat e ca efortul fizic sa fie sustinut de o hidratare optima si alimente fara sare sau zahar rafinat, pentru ca acesta face doar sa dea un boom de energie care se conuma mult prea repede. Ar putea ajuta stabilirea unui scop marunt, dar care odata indeplinit sa acorde satisfactie nemasurata, cum ar fi prgatirea unei cine dragute sau mersul la o ora de spinning.

Se vor simti un pic mai bine din punct de vedere emotional fata de ultimele saptamani, deoarece lucrurile par sa se aseze de la natura. La inceput vor scapa de acea senzatie tulburatoare ca cei din jur le fura din energie, chiar daca le va lipsi un pic sentimentul ca lumea are permanenta nevoie de ei.

Sfatul astrologului: Lasati dulciurile deoparte daca nu vreti sa va ingrasati!

Capicorn

Pentru a se simti macar un pic bine Capricornii vor avea voie sa se serveasca cu tot ceea ce au poftit in ultima vreme si culmea, acest lucru nu le va dauna sanatatii fizice, deoarece o zi pe saptamana de trisat este permisa oricui. Important este sa isi asculte corpul si sa identifice daca este doar o pofta de moment sau ceva de care cu adevarat duc lipsa. Astfel organismul va avea tot necesarul de vitamina A, care este buna pentru piele, fier pentru par si calciu pentru oase si unghii. Dieta nu trebuie insa abandonata complet, pentru ca articulatiile sa nu sufere si vergeturile sa nu apara din cauza schimbarii bruste de greutate.

Toata munca grea pe care o depun va avea urmari pozitive si in aceasta saptamana vor primi o parte din recompensa iar asta le va creste moralul. In plus, ultimele luni la sala vor incepe sa se vada pe abdomen si coapse, dar in special asupra posteriorului, toate se vor contura foarte frumos acum, drept pentru care vor veni multe complimente ce le vor gadila orgoliul.

Sfatul astrologului: Pentru o mai buna armonie in familie impacati-va cu toti cei dragi!

Varsator

Daca scopul este ca in cel mult doua luni sa fie mai sanatosi acum toate premisele vor fi setate pentru inceperea acestui plan. Pot incepe prin a face mai multe ture de bazim in piscina semi-olimpica la care sunt abonati sau pur si simplu sa mearga mai des ori sa dea mai multe ture la pista nou infiintata langa casa. De obicei lucrurile nu sunt atat de line insa astrele vor face tot posibilul ca pe sectorul sanatatii totul sa mearga bine daca se depune un minim de efort, ca de exemplu atunci cand ies in oras cu prietenii, dupa munca, sa nu comande o friptura cu cartofi prajiti ci o salata fresh.

Aceasta este o saptamana excelenta pentru indeplinirea visurilor. Daca sunt persoane mai sociabile vor avea ocazia sa-si impartaseasca sperantele de viitor cu prietenii nou formati la cele mai cool petreceri si astfel se vor simti foarte destinsi.

Sfatul astrologului: Tineti datele personale pentru voi, nu le impartasiti oricui pe retelele de socializare! Daca inca nu v-ati sters sau securizat contul de Yahoo, poate ar fi cazul.

Pesti

Este posibil ca Pestii sa fie un pic somnorosi in aceasta saptamana si nu neaparat fara energie. Foarte impotant va fi sa ramana activi din punct de vedere fizic, pentru a stimula constant organismul sa produca adrenalina si endorfine. Daca este posibil ar fi bine sa faca o plimbare scurta pe la ora pranzului tocmai pentru a ramane vigilenti dupa ce mananca si ca alimentele sa se aseze corespunzator in stomac dupa ce se stimuleaza arderile metabolice.

Aceasta ar putea fi saptamana decisiva pentru restul vieti la Pesti. Vor avea multe posibilitati sa iasa in oras si asta le va creste cheful de viata. Se vor simti foarte bine, din punct de vedere psihic vor fi in forma maxima. In timpul zilei este important sa se tina de programul lor obisnuit, pentru a nu se deruta, dar noaptea pot face tot ce doresc, deoarece daca au avut grija la alimentatie vor avea si energia cuvenita.

Sfatul astrologului: Profitati de tineretea voastra, pentru ca vremurile nu se mai intorc!

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.