Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti energia fizica dar si linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 26.09.2016 - 2.10.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Copyright interior si prima pagina: agsandrew / Shutterstock

Taur

Taurii ar trebui sa ia in fiecare dimineata un mic dejun sanatos pentru a ramane mereu plini de energie. Un corp bine hranit va da mereu dovada de tarie si vigoare, lucruri care ii trebuie oricarui om. In plus, corpul ar putea beneficia de pe urma unor exercitii cardio de aerobic.

Cat despre sanatatea psihica, daca acestia vor fi usor deprimati in timpul zilei va fi bine ca seara sa ia o masa romantica cu partenerul de viata, dar acasa, in caldura caminului lor cu mancare lor preferata comandata, pentru a nu se osteni si mai mult. Pentru a-si ridica moralul ar putea sa faca o plimbare relxanta impreuna in parcul din apropiere, mai ales ca aerul rece de seara face bine plamanilor imbatraniti de noxele din orasele aglomerate.

Sfatul astrologului: Dormiti cateva ore bune in patul vostru confortabil de acasa, in asternuturi noi, de calitate sau macar proaspat spalate si treziti-va fara alarma!

Citește și:

Gemeni

Din punct de vedere fizic, Gemenii este posibil sa se simta un pic slabiti din cauza activitatii solicitante de la birou si cele mai benefice activitati vor fi exercitiile usoare de yoga sau o clasa de meditatie. In plus, acesti nativi ar trebui sa fie atenti la ce mananca, deoarece toate toxinele din mediul inconjurator se stabilizeaza in mancare si tocmai de aceea este indicat sa nu fortam mai mult organismul cu alimente tip junk-food sau fast-food. Daca au posibilitatea sa manace bio, eco sau produse din gradina proprie ori de la bunici de la tara corpul le va fi recunoscator, mai ales ca in curand nu se vor mai gasi pe tarabe chiar toate fructele si legumele la discretie.

Pe partea psihologica ar trebui sa lucreze un pic mai mult cu ei insisi, sa-si asculte intuitia mai mult, lucru ce este posibil sa le aduca nenumarate avantaje. Nu trebuie neaparat sa ia vreo decizie majora in aceasta perioada, dar s-ar putea sa-si doreasca sa stie ce vor sa faca in viitorul apropiat si asta tine doar de ei iar daca se vor auto-analiza asta ii va ajuta sa fie pregatiti pentru ce va urma.

Citește și:

Sfatul astrologului: Aveti grija la sanatatea voastra si a celor din jur, pentru ca este mai pretioasa decat orice!

Rac

Daca sunt femei care vor sa ramana insarcinate saptamana aceasta va fi optima pentru noi incercari! ;). In plus, o dieta sanatoasa nu strica nimanui.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.