Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti energia fizica dar si linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 26.09.2016 - 2.10.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Racii care vor sa fie in cea mai buna forma in aceasta saptamana trebuie sa stea pe cat de departe posibil de fumul de tigara, cafea, alcool si pastile de orice fel si sa bea multa apa plata.

Psihologic vorbind ar putea sa isi asculte instinctele si sa-si marturiseasca sentimentele, pentru a avea constiinta impacata si a putea trece peste orice greutate aparuta. Iar planetele vor favoriza timpul de calitate petrecut alaturi de cei dragi.

Sfatul astrologului: Luati-va timpul necesar pentru a va relaxa cum va place mai mult, dar aveti grija sa nu va rupeti nimic, deoarece pe timp rece oasele se sudeaza mai greu!

Leu

Acesti nativi vor primi si rezultatele ultimelor analize pe care le-au facut dupa care vor putea rasufla usurati. Analizele de sange vor fi in general bune, doar cu unele masuratori iesite din parametri optimi, dar nimic grav, ce nu se poate remedia cu regim alimentar.

Citește și:

Leii trebuie sa aiba grija sa nu cada prada gandurilor negative si pentru asta se pot gandi de doua ori inainte de a spune sau a face ceva, ca sa nu regrete mai apoi. Daca se vor simti nesiguri pentru ca nu si-au primit la timp portia de complimente ar putea sa faca in asa fel incat sa fie remarcati mai mult de partener, sef sau prieteni, adica ar putea sa se implice mai mult in toate proiectele de la locul de munca si ar putea sa faca acasa curat luna.

Sfatul astrologului: Concentrati-va mai mult asupra activitailor zilnice si implicati-va mai mult in ceea ce faceti!

Fecioara

Din punct de vedere fizic persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa inteleaga ca doar un regim alimentar sau doar mersul haotic la sala nu le va ajuta prea mult. Daca vor sa isi schimbe infatisarea, saptamana aceasta vor realiza ca trebuie sa lucreze combinat, atat exercitii cardio gen aerobic cat si toate grupele musculare la diverse aparate de fitness. In plus, mersul pe jos in ritm alert si scoaterea treptata a painii albe din alimentatie vor favoria un tonus mai bun si deci rezultate vizibile mai rapid. Ce ar putea sa functioneze si mai bine in cazul anumitor persoane este combinarea celor de mai sus cu masaje anticelulitice si aplicarea acasa de geluri speciale care sa hraneasca corpul si din exterior.

Citește și:

Din punct de vedere psihic Fecioarele se vor simti minunat, mai ales daca au stiut sa tina de spiritul de echipa in ultima vreme, daca au muncit din greu la serviciu si nu s-au plans de ceilalti membrii ai familiei. Toate aceste actiuni le vor ajuta sa fie apreciate si sa li se recunoasca meritele, deci sa se simta in largul lor. Daca in ultima vreme nu si-au acordat prea multa incredere propriei persoane cel mai bine ar fi sa faca niste exercitii fizice care sa le tonifice musculatura si astfel vor vedea ce persoane frumoase pot fi.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.