Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele din punct de vedere medical in saptamana 10 - 16 octombrie 2016!

Copyright interior si prima pagina: vetre / Shutterstock

Berbec

Aceasta saptamana va cere ca Berbecii sa faca ceva miscare de orice fel pentru a fi sanatosi din punct de vedere fizic si a-si intari organismul. Sunt binevenite oricand antrenamentele care sa creasca un pic numarul de batai ale inimii, cum ar fi o sesiune de jogging, pentru muschii picioarelor, exercitii de streching pentru a relaxa intrega musculatura, clase de yoga si de pilates. Insa sporturile ce presupun intrecerea cu cineva nu sunt recomandate, deoarece nivelul de energie nu va fi foarte bun.

Psihologic le va ridica moralul romantismul din viata lor si vor avea capacitatea sa gaseasca momentul potrivit pentru a-si marturisi sentimentele. Pentru asta este nevoie de macar o sedinta de masaj relaxant si cateva minute la sauna sau o plimbare in natura.

Sfatul astrologului: Cand va simtiti depasite repirati adanc si trageit o linie apoi luati-o de la capat!

Citește și:

Taur

Din punct de vedere fizic regimul alimentar urmat pana acum ar trebui pastrat, pentru ca fructele si legumele sunt intotdeauna binevenite, dar mai ales acum, in sezonul rece, cand se gasesc din ce in ce mai putine proaspete. Aceasta dieta insotita de exercitii fizice regulate va face minuni pentru organism.
Cand isi pun in minte sa realizeze ceva acesti nativi nu se opresc pana nu au rezultatul dorit. Astrele se aliniaza in asa fel incat Taurii sa fie binedispusi si cu chef de viata.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.