Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele din punct de vedere medical in saptamana 10 - 16 octombrie 2016!


Sfatul astorlogului:
Duceti-va la un nutritionist!

Gemeni

Cu cat mai multe informatii vor avea acesti nativi despre mancare pe care o cumpara cu atat mai bune vor fi deciziile pe care le vor lua cand fac piata pentru familie si cu atat mai bine se vor simti per total.

Trebuie sa afle in primul rand ce este important pentru propria perosna sa manace, dincolo de gustul bun al produselor, ce face organismul lor sa fie revitalizat apoi sa caute ferme locale si producatori romani de la care sa cumpere produse eco, benefice pentru oricine, care ii vor umple de energie si vitamine.

Pentru Gemeni o atitudine fireasca intr-o altercatie este sa se asculte ambele variante, alta reactie insa, de care vor da dovada in aceasta saptamana este sa nu se bage, sa se mentina neutri. Asta le va aduce mai multa pace sufleteasca decat de obicei, pentru ca nu vor mai lua asupra lor problemele altora.

Citește și:


Sfatul astrologului
: Ascultati muzica ambientala si vedeti-va de treaba voastra!

Rac

Cea mai buna metoda prin care se pot simti rapid mai bine este sa bea un pahar mare de apa, care sa-i hidrateze, sa le dea energie si ganduri limpezi. In doar cateva zile vor simti beneficiile, cum ar fi: miscari mai usoare ale membrelor, piele parca mai intinsa si posibilitatea de a manca mai putin, mai ordonat is mai sanatos. Spre sfarsitul saptamanii deja vor fi cu totul alti oameni.

Cand gasesc ce ii face fericit Racii mentin acele momente si sentimente pentru totdeauna in sufletul lor. Asa se va intampla si acum, isi vor face rezerve de fericire, pentru ca nu se stie ce zile vor urma si prefera sa fie precauti. Daca nu au gasit inca ce ii face fericiti vor face asta in aceasta saptamana, se vor lamuri in privinta sentimentelor pe care le au.


Sfatul astrologului:
Aveti grija pe unde calcati, sa nu va scrantiti sau chiar rupeti vreun picior, pentru ca incheieturile vor fi fragile!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.