Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele din punct de vedere medical in saptamana 10 - 16 octombrie 2016!

Leu

Desi au foarte multe idei bune saptamana aceasta vor trebui intai sa se gandeasca la cum le raspunde organismul. In prima faza se vor simti usor obositi, ca si cand nu ar fi trecut prin weekend, apoi isi vor da seama ca de vina pentru starea lor este felul in care mananca, nu reusesc sa ia din alimente suficiente vitamine si vor avea nevoie sa suplimenteze cu niste suplimente alimenatare. Stomacul nu va avea de suferit de pe urma acestui tratament, dar trebuie tinut sub observatie ficatul, care este posibil sa se simta suprasolicitat.

Leii se vor preocupa mai mult de felul cum arata iar asta le va aduce multe aprecieri si ii va face sa se simta mai bine. Pentru a arata minunat vor realiza ca odihna este cel mai important element si isi vor da seama ca asta nu inseamna doar sa doarma si si sa se uite impreuna cu cineva drag la un film sau sa se plimbe linistiti prin parc, iar asta ii va face sa emane fericire si sa se vada pe chipul lor ce bine se simt.

Citește și:

Sfatul astrologului: O dieta sau o piesa vestimentara noua este excat ce va lipseste!

Fecioara

Pe lista obiectivelor din unei Fecioare in aceasta saptamana ar trebui sa se regaseasca: sa bea mai multa apa plata, sa se odihneasca din plin, sa manace mai multe fructe si legume si desigur sa mearga la sala. Odata ce vor identifica aceste practici ca fiind benefice din punct de vedere fizic pentru ele Fecioarele vor if in stare sa urmeze o viata mai sanatoasa is chiar mai putin stresanta.

Din punct de vedere psihic, vor intalni mai multe oportunitati si isi vor folosi din plin intuitia, in care vor vaea mare incredere.

Sfatul astrologului: Notati pe o hartie toate ideile sanatoase pe care le aveti!

Balanta

Saptamana aceasta Balantele vor descoperi ce mancare le face fericite, sa se simta mai usoare. Astfel incat vor scapa de constipatie si balonare iar nivelul de energie le va creste. Vor considera ca nu mai au nevoie de exercitiile de invigorare dimineata, insa vor realiza destul de repede ca din punct de vedere fizic acestea le aduceau mai multa mobilitate, pentru ca practic primul lucru pe care-l faceau cand se trezeau era sa se dezmorteasca. Acum vor vedea si cat de importante sunt acele guri mari de aer rece pentru plamanii lor imbibati de fumul de tigara, fie al lor fie al colegilor de la munca.

Citește și:

Este posibil ca acesti nativi sa fi descoperit deja metode prin care sa ignore nevoia lor de echilibru emotional, dar pe termen lung asta le va crea doar frustrari. Acum va fi momentul potrivit sa vorbeasca cu cei din jurul lor, in speranta ca macar unele neintelegeri se vor rezolva.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.