Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele din punct de vedere medical in saptamana 10 - 16 octombrie 2016!


Sfatul astrologului
: Nu va grabiti sa trageti concluzii, daca va doar spatele poate nu este de la mersul pe bicicleta ci de la pozitia incorecta in timpul noptii!

Scorpion

Alinierea planetelor poate fi de un mare avantaj pentru acesti nativi. Acestea vor lumina aspectele de sanatate la care trebuie sa fie mai atenti Scorpionii is vor face ca ei sa vada lumea ca printr-o pereche de ochelari, adica mai clara. Oricum asta ii va duce cu gandul ca trebuie sa faca si un consult oftalmologic, ca sa fie siguri ca durerile de cap is neatentia de care au dat dovada in ultima vreme nu se datorau disconfortului provocat de vederea incetosata is a grimaselor pe care erau nevoiti sa le faca pentru a vedea mai bine.

Vor fi mai fericit, pentru ca vor castiga niste bani neasteptati si sanatatea lor psihica va beneficia de pe urma acestei surprize placute. In plus, vor avea parte de un mediu prietenos cu ei si nu vor avea de ce sa isi faca griji.

Citește și:

Sfatul astrologului: Atentie mare sa nu va provocati singuri o criza de gastrita de la automedicatia pe care vi-o administrati pentur a preveni raceala!

Sagetator

S-ar putea ca Sagetatorii sa nu mai vrea sa lupte pentru sanatatea lor, desi de obicei fac tot ce le sta in puteri ca sa se mentina. Cu toate acestea, exercitiile fizice si dieta echilibrata ar trebui adaugate in aceasta saptamasna in programul lor la modul cel mai serios, pentru ca apoi, cand se vor trezi din aceasta letargie sa nu regrete. Este recomandta sa-si asculte nevoile organismului si sa gaseasca un echilibru intre viata profesionala is cea personala, pentru ca sa aiba grija constant de ei insisi ii va ajuta sa stea sanatosi pe termen mai lung.

Ar fi bine sa-si aminteasca ca spre deosebire de alti oameni au totusi o viata activa, cu multi oameni care tin la ei si daca se vor lasa cuprinsi de tristete acum, in urmatoare perioada se va vedea asta si pe organismul lor, care va reactiona in concordanta cu starea lor interioara.

Citește și:

Sfatul astrologului: Faceti ce va place!

Capricorn

Acesti nativi isi vor asculta mai mult corpul si isi vor aduce aminte de perioadele bune, cand chiar se ingrijeau de tot ce inseamna preventie a diverselor maladii. Vor manca mai sanatos, mai proaspat, dar totodata gustos si vor face din ce in ce mai multe exercitii pentur corectarea posturii coloanei. Asta le va ameliora scolioza, spondiloza si spina bifida, pe care unii dintre ei le au din nastere si ii va face sa se simta mult mai relaxati zi de zi. Asadar, din punct de vedere fizic lucrurile vor merge spre bine si durerile articulare se vor ameliora.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.