Setari Cookie-uri

Luna sabatica - un altfel de cadou de Craciun

O luna de zile petrecuta intr-un loc necunoscut poate fi un pas important in cresterea ta personala.

Am trait ca un localnic. Am mers la piata de fructe in week-end. Gilles, proprietarul, mi-a spus care sunt proaspete si care nu. Am calatorit cu autobuzul, am facut cumparaturi in supermarket si am gatit acasa. Mi-am dat seama ca este firesc sa spui "imi pare rau" atunci cand, din greseala, lovesti pe cineva pe strada sau sa ii multumesti soferului atunci cand cobori din autobuz. Anumite obiceiuri ale locuitorilor din orasul in care alegi sa experimentezi luna sabatica, iti pot face viata mai buna.

Mi-am amintit cum este sa traiesti fiecare zi cu ochi de copil. Sa te uiti in jur cu ochi mirati si mari, minunandu-te de ceea ce vezi. Sa ai toate simturile treze pentru a nu pierde nici o farama de viata. Sa te bucuri de fiecare clipa. Sa fii recunoscator. Sa te simti liber. Pentru ca, la urma urmei, desi traiesti ca un localnic, nu trebuie sa te duci la serviciu asa cum fac ei.

Citește și:

Poate ca cea mai important lectie este aceea ca, dincolo de diferentele culturale, in adancul sufletului suntem similari. Avem aceleasi nevoi, vise, aspiratii. Avem nevoie sa iubim si sa fim iubiti. Sa ne bucuram, sa ne simtim conectati unii cu ceilalti. Sa gasim si sa traim acel scop care da sens vietii. De aceea, atunci cand inima noastra este deschisa si lipsita de frica, oriunde vom decide sa calatorim, vom fi in siguranta.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.