Setari Cookie-uri

Cum ar fi o viata fara El?

In perioada 9-12 februarie standul campaniei Comisiei Europene - HELP- Pentru o viata fara tutun - se va afla in statiuni de pe Valea Prahovei, pentru a invita turisti コi localnici sa efectueze testul monoxidului de carbon din aerul expirat. La stand sunt asteptati atat tineri cat コi varstnici, fumatori sau nefumatori, care doresc sa afle cum sunt afectati de fumul de tigara.

Despre campania HELP – Pentru o viaț f縒 tutun
Tutunul este cauza celor mai multe decese din Europa, omorând anual peste 650,000 de persoane, dintre care 19,000 nefum縟ori. Acesta este motivul pentru care Comisia European a lansat în anul 2005 cea mai mare campanie anti-fumat din Europa: “Help – Pentru o viat f縒 tutun”.Campania se af acum în cel de-al 4-lea an de desf羲urare în 25 de 縒i ale UE コi în cel de-al doilea an în România コi Bulgaria.

Obiectivul major al acestei campanii de comunicare pan-europene este de a conコtientiza cât mai muli ceteni europeni asupra pericolelor reale ale fumatului activ コi pasiv コi de a contribui în acest fel la o “denormalizare” a fumatului în Europa.

Campania include aciuni de testare ale monoxidului de carbon, difuzarea unor spoturi TV, numeroase activiti de comunicare コi informare, precum コi distribuirea de materiale コi obiecte promoionale. Mesajul campaniei este c fumatul este un gest absurd コi demodat コi c exist ajutor コi suport pentru combaterea sa.

O serie de informaii menite s intensifice impactul campaniei, precum コi comunicate de pres emise în mod regulat sunt disponibile pe site-ul campaniei www.help-eu.com .

Campania de relaii publice, inclusiv evenimentele de testare din cadrul campaniei “HELP-Pentru o via f縒 tutun” se deruleaz în toate cele 27 縒i ale UE prin ageniile Worldcom.

In România, campania este coordonat în parteneriat de c縟re Propaganda Consulting (relaii publice), Reeaua de Prevenire a Fumatului din România (RPFR), Quitline România (Linia de telefonie pentru cei care doresc sa renune la fumat), Consiliul Tineretului din România, コi se bucur de sprijinul Prim縒iei Municipiului Bucureコti si a autoritatilor locale.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.