Setari Cookie-uri

Concurs pentru tineri!

Comisia Europeana (DG Sanatate si Protectia Consumatorului) organizeaza un concurs in parteneriat cu Forumul Tinerilor Europeni (YFJ) in cadrul campaniei HELP Pentru o viata fara tutun in scopul de a incuraja implicarea si cresterea influentei tinerilor europeni in miscarea de denormalizare a tutunului.

Comisia Europeana (DG Sanatate si Protectia Consumatorului) organizeaza un concurs in parteneriat cu Forumul Tinerilor Europeni (YFJ) – in cadrul campaniei “HELP – Pentru o viata fara tutun” – in scopul de a incuraja implicarea si cresterea influentei tinerilor europeni in miscarea de denormalizare a tutunului.

Concursul este deschis pentru toti tinerii cu varste intre 15-35 ani, care sunt rezidenti in UE (indiferent de nationalitate).

IMPARTASESTE-TI IDEILE !

Tinerii sunt invitati sa conceapa si sa produca filmulete video, poze sau caricaturi care sa evidentieze beneficiile vietii fara tutun. Accentul se va pune pe implicarea si cresterea influentei tinerilor in aspecte care le afecteaza sanatatea si starea de bine.

4 categorii

Fiecare lucrare trebuie sa se concentreze pe prevenirea tutunului in randul tinerilor.
Exista 4 sectiuni:

Citește și:

● scurt-metraje (filmulete video)
● “camera ascunsa”
● poze
● caricaturi

O poveste pozitiva

Mesajul transmis trebuie sa fie pozitiv (nu amenintator sau de groaza) si imaginile sa infatiseze tineri.
Imaginile trebuie sa transmita mesajul dincolo de bariere culturale si lingvistive, avand in vedere ca este un consurs pan-UE.

Juriul

Juriul va fi compus din reprezentanti ai Forumului Tinerilor Europeni si din cadrul Comisiei Europene – DG Sanco – campania HELP.

Transmiterea materialelor

Concursul se incheie pe 30 iunie. Materialele trebuiesc transmise in format electronic sau prin posta, la urmatoarea adresa:

European Youth Forum Secretariat
Rue Joseph II, 120 – 1000 Brussels
To the attention of Veronica Scognamiglio, Project Officer

Si castigatorii sunt…

Citește și:

Rezultatul competitiei va fi facut public in septembrie 2008 pe site-ul youthandtobacco
(https://en.help-eu.com/youthandtobacco).

Autorii celor mai bune 3 lucrari de la fiecare categorie vor fi invitati in cadrul campaniei HELP la un eveniment care va fi organizat in Bruxelles, catre sfarsitul lunii Septembrie.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.