Setari Cookie-uri

Concurs pentru tineri!

Comisia Europeana (DG Sanatate si Protectia Consumatorului) organizeaza un concurs in parteneriat cu Forumul Tinerilor Europeni (YFJ) in cadrul campaniei HELP Pentru o viata fara tutun in scopul de a incuraja implicarea si cresterea influentei tinerilor europeni in miscarea de denormalizare a tutunului.

Cele mai bune 10 materiale din cadrul fiecarei categorii vor fi promovate la nivelul intregii UE, in principal prin web-site-ul youthandtobacco, portalul “Europa” si alte web-site-uri.
Regulamentul concursului poate fi descarcat de la adresa:
https://en.help-eu.com/youthandtobacco/contest.htm.

Forumul Tinerilor Europeni

Organizatie internationala alcatuita din organizatii de tineret independente, Forumul Tinerilor Europeni (YFJ) este format din peste 90 de Consilii Nationale de Tineret si Organizatii de Tineret Neguvernamentale si reuneste zeci de milioane de tineri din intreaga Europa, in scopul de a reprezenta interese comune ale tinerilor. (www.youthforum.org).

In 2006 si 2007 Forumul Tinerilor a participat activ in campania “Help – Pentru o viata fara tutun” cu multe proiecte locale si cu “Manifestul Tinerilor Europeni – Pentru o viata fara tutun”.

Citește și:

Manifestul este rezultatul unei serii de consultatii pe tema tutunului, organizata si condusa de Organizatiile membre YFJ in majoritatea statelor Membre UE (www.help-eu.com).

HELP – Pentru o viata fara tutun

Campania de comunicare “Help-Pentru o viata fara tutun” are ca scop prevenirea si combaterea fumatului si are ca tinta principala tinerii (15-35 ani). Campania include difuzarea unor spoturi TV, o campanie web si diverse activitati de comunicare si informare in toate cele 27 de State Membre ale Uniunii Europene.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.