Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Cancerul de san este o problema sau un risc pe care orice femeie il prezinta. Stilul de viata pe care ritmul modernizarii il impune, hrana haotica, stesul, lipsa exercitiilor fizice precum si factorii de mediu sau ereditari predispun foarte multe femei la aceasta indezirabila boala, cancerul mamar.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Medici din lumea intreaga au incercat sa afle care sunt cauzele acestei maladii si cum poate fi prevenita, astfel ca au fost evidentiate o serie de masuri care scad foarte mult riscul de aparitie a cancerului mamar.

Iata care este minimul de masuri pe care ar trebui sa le urmati penru o viata sanatoasa.

1. Alimentatia este arma principala

Din pacate ceea ce ingeram se reflecta de multe ori asupra starii noastre de sanatate fizica si pshica. Nu mai este un mister faptul ca alimentatia poate reprezenta un foactor de risc imporant in aparitia multor boli. Pentru preventia cancerului de san regimul alimentar ar trebui sa contina:
- carne de pui, vita sau peste
- soia (contine fitoestrogeni)
- fructe si legume
- oua, lactate, branzeturi
- propolis si seminte de in (acestea din urma contin fitoestrogeni)
- suplimente de vitamina D (luate odata cu calciul)
- cereale

2. Mare grija la kilogramele in plus

Studii de specialitate au pus in evidenta o legatura intre surplusul de kilograme si cresterea frecventei de aparitie a cancerului de san. Mai exact, se pare ca obezitatea reprezinta unul din factorii favorizanti ai cancerului mamar. Tocmai din aceste considerente trebuie sa va controlati greutatea (se admit 5 kg peste medie), astfel incat inca de la primele semne de ingrasare sa luati masuri (modificari de regim ci nu diete drastice sau infometare) si/ sau sa apelati la un nutritionist. Sanatatea voastra este mai presus de orice. Daca factorul financiar este un obstacol, ganditi-va cate cheltuieli sunt in cazul unei boli si cata suferinta, merita investitia in preventie.

3. Exercitiile fizice, stalpii de rezistenta ai sanatatii

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: