Setari Cookie-uri

Tigareta electronica metoda moderna de a renunta la fumat

Un fumator stie ca incercarea de a renunta la tabac este destul de dificila, iar perioada de sevraj de asemenea, acuzand simptome ca: dureri de cap, stari de agitatie, nervozitate, tremur, transpiratii, cresterea poftei de mancare, insomnii, dorinta mare de a fuma etc.

Ca tot vorbeam despre reflexele de a va aprinde o tigara, producatorii ce se ocupa cu produse anti-fumat au facut o noua descoperire: tigareta electronica.

Tigareta electronica – noua metoda de renuntare la fumat

Aceasta tigareta electronica are dimensiunile unei tigari normale si culori exact ca ale acesteia, cu filtru alb sau maro. In varf prezinta un led care se aprinde ori de cate ori trageti din tigareta electronica.

Ce are special? Aceasta tigareta este formata dintr-un acumulator care se pune la incarcat si o parte din care se trage “fum”. Acest fum reprezinta de fapt abur si el rezulta din lichidul pe care il contine tigareta intr-un minirezervor. Acest lichid are diferite cantitati de nicotina si diverse arome astfel incat poate fi ales in functie de tigarile pe care le fumati inainte. Mai apoi, doza de nicotina poate fi scazuta treptat pana se elimina complet.

Citește și:

Fiind o metoda noua, inca nu este aprobata de OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) cum sunt gumele, plasturii sau pastilele cu nicotina. Singura problema care apare in cazul acestor tigarete se refera la restul componentelor pe care le contine lichidul respetiv, unele dintre acestea avand un usor potential toxic, nefiind recomandate femeilor insarcinate sau care alapteaza. Inca nu au fost relatate efecte secundare ale acestei tigarete, ele ramanand doar teoretice. De asemenea si gumele sau pastilele contin astfel de aditivi. Insa tot reprezinta o alternativa mai buna in schimbul fumatului real.

Producatorii au adus si pe piata din Romania acest produs, astfel ca puteti citi mai mult despre acesta sau puteti afla cum sa intrati in posesia unor astfel de tigarete din site-uri ale producatorilor, cum ar fi:

http://www.e-tigara.ro/

Citește și:

    http://www.tigaraelectronica.com/

    http://www.tigaraelectronica.ro/

    http://www.etigari.ro/

    Un articol de Iulia Dibu

    Vizionare placuta


    Kudika
    3 Martie 2009
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.