Setari Cookie-uri

Recomandari sanatoase pentru Paste

Dupa un lung post pregatirile pentru masa de Paste sunt in toi. Mancarurile traditionale sunt deosebit de gustoase dar ne pot strica buna dispozitie de sarbatori daca ne afecetaza sanatatea, astfel ca trebuie sa fim cu bagare de seama atunci cand alegem ingredientele.

Bauturile – nu consumati alcool in exces, mai degraba combinati vinul cu apa minerala sau suc si incercati pe cat posibil sa nu amestecati bauturile alcoolice. Va afecteaza ficatul mai ales daca il combinati cu o alimentatie grasa, greu digerabila.

Incercati ca nu numai de sarbatori, ci in viata de zi cu zi sa va formati obiceiuri sanatoase fiindca puteti manca preparate foarte gustoare fara a va periclita sanatatea, caci le puteti obtine prin metode de fierbere sau preparare pe gratar sau la cuptor si de asemenea ingredientele alese cu grija va vor ajuta sa va mentineti sanatate, silueta, tineretea si energia! Nu doar mancarea conteaza, ci si felul in care aceasta a fost obtinuta. Nu uitati ca intotdeauna micile detalii fac diferenta!

Echipa Healthy va ureaza un Paste fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate!

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.