Setari Cookie-uri

Fumatul - cum sa ne lasam? FH

Fumatul reprezinta un viciu care are suficiente urmari negative, desi majoritatea oamenilor pun bolile pe seama altor motive. Ce-i drept, pot fi asociate intre fumat, alimentatie, lipsa sportului etc. Motivele pentru care o persoana se apuca de fumat sunt mai putin importante odata ce a fact-o, insa cum se va lasa de acest viciu?

Unchiul meu si cateva cunostiinte de ale lui s-au lasat de fumat cu cartea lui Allan carr -The easy way to quit smoking - atentie, cartea nu este un miracol sau mai stiu eu ce...te ajuta numai daca TU ai decis ca chiar vrei sa te lasi de fumat.

Asa ca va doresc bafta, sanatate, lasati tigariile ca nu va folosesc la nimic."

Mada212005 sustine ca cea mai importanta este vointa: "Eu, in aceasta saptamana, vineri, implinesc 1 luna si 1 saptamana de cand nu mai fumez. M-am lasat brusc! M-am trezit intr-o dimineata si am zis: de azi nu mai fumez!. E adevarat ca in prima saptamana am folosit plasturii de slabit cu 15 mg.Trebuie sa ai ambitie...ai sa te bucuri cand vezi ca la sfarsitul saptamanii ai mai multi bani in portofel. Fumam cate 2 pachete pe zi.E pacat ,fetelor, de sanatate, de dinti, de miros, de banii arsi degeaba!!!!
Nu am sa mint spunand ca nu am fost mai nervoasa decat de obicei..am fost, dar cei din jurul meu au inteles motivul si m-au sustinut.
Mult succes!"

Citește și:

Va asteptam sa ne marturisiti si alte reusite cu privire la renuntarea la fumat. Va invit sa discutam pe aceasta tema mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.