Hipnoterapia - o interventie spectaculoasa si rapida

Hipnoterapia - o interventie spectaculoasa si rapida

Hipnoterapia este ca un sistem de interventie spectaculoasa si rapida, care remodeleaza sentimentele si increderea in sine, fiind foarte utila in rezolvarea unei arii largi de probleme. Hipnoterapia este cea mai rapida si eficienta cale de a-ti mobilize resursele si de a obtine rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt.

Hipnoterapia este ca un sistem de interventie spectaculoasa si rapida, care remodeleaza sentimentele si increderea in sine, fiind foarte utila in rezolvarea unei arii largi de probleme.

hipnozaHipnoterapia este cea mai rapida si eficienta cale de a-ti mobilize resursele si de a obtine rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt. Hipnoterapia se bazeaza pe eliminarea tensiunilor si pe restabilirea completa a controlului vietii individului.

Hipnoterapia are efecte favorabile in diminuarea stresului, a anxietatii si a depresiilor. Hipnoterapia reduce, de asemenea, intensitatea migrenelor si a insomniilor, controleaza durerea si fobiile si, nu in ultimul rand, trateaza tulburari de comportament alimentar precum anorexia si bulimia.

Hipnoza este o stare profunda de relaxare, care poate avea niveluri diferite. Mai toate teoriile psihologice afirma ca problemele personale si relationale isi au originea ihn subconstient, unde sunt stocate mii de date care controleaza o mare parte a existentei noastre. Hipnoterapeutul invita subconstientul pacientului sa renunte la ideile daunatoare sis a le inlocuiasaca cu altele care corespund mai bine valorilor sale. Principalul scop al hipnoterapiei este acela de a contribui, prin intermediul relaxarii, la eliminarea tensiunilor si la restabilirea completa a controlului vietii individului. Hipnoza poate fi o cale usoara de a elimina durerea fizica si psihica. Hipnoterapia poate fi folosita in cadrul pregatirilor pentru un examen sau un concurs, pentru rezolvarea problemelor scolare sau profesionale. In psihologie este folosita pentru tratarea timiditatii, dand rezultate excelente si in cazul diferitelor dependente de substante cum ar fi alcoolul, tutunul etc.

O sedinta de hipnoterapie dureaza in medie 50-60 de minute si majoritatea persoanelor obtin primele rezultate dupa patru sau cinci sedinte. La copii, care sunt in general mai usor de hipnotizat, se constata deseori schimbari dupa doar una sau doua sedinte.Hipnoterapia ii permite pacientului sa-si aleaga motivatiile.

Hipnoterapia este un loc de intalnire intre pacient si terapeut, unde terapeutul, prin sugestiile pe care I le insuseste pacientului, ii permite sa se vindece singur. Hipnoterapia este o relatie de colaborare intre pacient si psihoterapeut. Pacientul care se afla sub efectul hipnozei traieste o stare de relaxare fizica si de concentrare mintala. In timpul hipnoterapiei, pacientul isi poate explora resursele interioare, capacitatile fizice si cele mintale.

Hipnoterapia este terapia prin hipnoza care aqjuta oamenii sa se reface. Starea de hipnoza este una de relaxare totala, care favorizeaza receptarea sugestiilor care vizeaza redarea in intregime a controlului vietii dumneavoastra. In acest fel puteti avea o viata mai sanatoasa, mai armonioasa si mai fericita!

Institut: www.terapiam.ro
Sursa: Psiholife.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri