Setari Cookie-uri

Misterul aurei energetice umane

Aura este omniprezenta. Ne urmeaza oriunde ne-am duce. Se schimba cu pas pe care il facem, cu fiecare activitate in care ne lasam antrenati, cu fiecare actiune pe care o intreprindem, cu fiecare gand pe care il initiem. Iar tot ceea ce simtim transmitem aurei mai departe

Aura este micul nostru univers individual, reflexia a ceea ce suntem. In ea se rasfrang emotiile, gandurile, convingerile, viziunile, intentiile noastre. Aura este conectata cu fiecare parte a corpului si hraneste corpul cu energie. Aura ne permite sa fim fiinte libere, independente, fiinte ce au puterea (chiar daca uneori neconstientizata) de a se proteja de influenta lumii exterioare. Viata si alegerea ne apartin. Sunt ale noastre. Suntem stapani peste mica noastra lume. Ne putem crea viata pe care ne-o dorim. Putem alege ceea ce este mai bine pentru noi.

Prin intuitie, prin ceea ce nu se vede in mod expres cu ochiul liber, primim informatii despre oamenii din jurul nostru. Spunem despre o persoana ca radiaza de energie chiar daca aparent nimic nu este schimbat in corpul sau fizic. Spunem despre o persoana ca este deprimata desi iarasi nimic nu pare a fi schimbat in corpul sau fizic. Prin urmare, aspectul aurei, frumos sau respingator, este direct proportional cu starea de sanatate fizica, cu atitudinea mentala, cu gradul de dezvoltare spirituala al personei care o emana.

Citește și:

Aura contine multe informatii despre noi, informatii care ne pot da indicii despre ceea ce ni s-a intamplat in trecut si catre ce fel de energii ar trebui sa ne deschidem in viitor. In anii ’30 ai secolului XX, aura a fost fotografiata de sotii Kirlian. In mod stiintific a fost caracterizata ca fiind campul electromagnetic care izvoraste din corpul uman si il inconjoara. Aura este un scut protector care se misca odata cu tine, respira odata cu tine, se schimba odata cu tine. Este flexibila si are forme si marimi diferite. Culorile inchise spre exemplu sunt cele care tradeaza un nivel al energiei scazut. Daca esti o persoana careia ii place sa iasa in evidenta, aura ta va fi mai ampla decat cea a unei persoane timide, care prefera sa nu atraga atentia asupra sa. Aceasta persoana va avea tendinta de a-si strange aura in jurul sau pentru a deveni insesizabila si a se pierde in multime.Cei care sunt preocupati de viitorul lor si isi concentreaza gandurile asupra acestui aspect isi imping aura inainte. Cei care sunt prinsi in trecut si se gandesc deseori la acesta isi concentreaza energia in spatele corpului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.