Setari Cookie-uri

Misterul aurei energetice umane

Aura este omniprezenta. Ne urmeaza oriunde ne-am duce. Se schimba cu pas pe care il facem, cu fiecare activitate in care ne lasam antrenati, cu fiecare actiune pe care o intreprindem, cu fiecare gand pe care il initiem. Iar tot ceea ce simtim transmitem aurei mai departe

De asemenea, culorile aurei sunt influentate de coordonatele fizice, dar si de oamenii cu care intram in contact, de campurile lor bioenergetice. Daca avem o aura asemanatoare cu cea a persoanei cu care interactionam, se va naste automat si sentimentul de simpatie fata de acea persoana. Campurile energetice ale celorlalti pot interfera cu cel personal, imprimandu-i anumite senzatii, sentimente, stari si ganduri care nu sunt intotdeauna de factura pozitiva. Aura poate fi perceputa si distinsa de catre persoanele evoluate din punct de vedere spiritual. In aura pot fi citite personalitatea unei persoane, trairile, starile sufletesti, suferintele, bolile, emotiile, preocuparile, abilitatile, blocajele energetice, energiile negative, afinitatea sa catre spiritual sau catre material. Culorile aurei individuale variaza in functie de aceste coordonate.

Citește și:

Aura este omniprezenta. Ne urmeaza oriunde ne-am duce. Se schimba cu pas pe care il facem, cu fiecare activitate in care ne lasam antrenati, cu fiecare actiune pe care o intreprindem, cu fiecare gand pe care il initiem. Iar tot ceea ce simtim transmitem aurei mai departe.

Aura energetica umana este formata din corpuri individuale sau niveluri ale constiintei care interactioneaza intre ele si straturi de energie eterica. Aceste niveluri sunt cunoscute sub numele de: corpul eteric, corpul emotional, corpul mental, corpul spiritual. Impreuna si in echilibru, aceste componente ne traseaza personalitatea si directia in viata, ne definesc perceptia si expresia sufletului. Aura care inconjoara corpul fizic uman este compusa din 7 straturi distincte de energie subtila conectate strans cu sistemul Chakra localizat de-a lungul coloanei vertebrale. Fiecare strat dispune de o frecventa unica, individualizata. Exista insa o legatura speciala intre aceste straturi si starea unuia dintre ele va afecta automat starea altuia. Atunci cand unul dintre campurile de energie se afla in dezechilibru, starea celorlalte campuri va fi si ea afectata. Acest lucru va putea fi vizibil la nivelul formei si al marimei aurei. Cele 7 straturi de energie ale aurei sunt:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.