Setari Cookie-uri

Cele 5 Rani Interioare si 5 Masti de Acoperire ale lor

CARE ESTE PERSONALITATEA TA PRIMORDIALA, cea de dinainte de-a te naste? Care este ADEVARATUL tau EU? Tu cine esti cu adevarat? De ce i-ai lasat sa te respinga, sa te abandoneze, sa te umileaasca, sa te tradeze, sa te nedreptateasca? De ce ai ales sa aplici masti peste ranile tale interioare?

Unii dependenti au tendinta spre lenevie, iar altii sunt incapabili sa lucreze daca nu se afla intr-un grup. Dependentul lucreaza eficient cand este indrumat, calauzit, cand primeste sprijin si ajutor, cand se afla inconjurat de alte persoane. Dependentul se ataseaza de oamenii cu care lucreaza. Daca este singur fizic, dependentul se simte singur afectiv. La finalul anumitor proiecte sau activitati efectuate impreuna, se simte abandonat, parasit, ramas fara un sprijin. Uneori, face apel la ajutorul celorlalti fara sa se foloseasca de el realmente. Pentru el conteaza mai mult faptul ca vrei sa il ajuti, nu ceea ce ar putea obtine in urma ajutorului solicitat. Iar undeva, in subconstientul sau, persista ideea, conform careia, daca ceilalti vad ca se poate descurca si singur, va fi parasit si lasat singur.

Dependentul se desparte cu greu de locuri, de oameni. Pentru el, fiecare despartire este suferinta, abandon, lucruri pe care nu vrea sa le lase in urma si de care se agata. La fel cum nu permite altora sa abandoneze, nu-si permite nici lui insusi sa abandoneze. Dependentul se considera raspunzator pentru fericirea si nefericirea celorlalti si viceversa. La un nivel subconstient, Dependentul nu isi poate ierta parintele de sex opus pentru ca nu a impiedicat respingerea sa de parintele de acelasi sex. Va cauta de aceea in mod constant prezenta oamenilor si va urmari sa fie inconjurat de acestia.

Citește și:

In cuplu, dependentul se simte fericit si confortabil atunci cand stie ca se poate baza pe persoana iubita. Are tendinta de a se atasa atat de tare de partener incat uneori nici nu se mai percepe pe sine ca o entitate distincta, o persoana separata sau ca avand o personalitate diferita. Dependentul doreste ca partenerul sa aiba grija de nevoile sale. De multe ori, nu isi va dori un copil pentru ca ii este teama sa nu piarda din atentia partenerului. Atingerea si contactul fizic sunt extrem de importante pentru dependent. Dependentul are nevoie de atentie fizica. Este atasat de sex.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.