Setari Cookie-uri

Cele 5 Rani Interioare si 5 Masti de Acoperire ale lor

CARE ESTE PERSONALITATEA TA PRIMORDIALA, cea de dinainte de-a te naste? Care este ADEVARATUL tau EU? Tu cine esti cu adevarat? De ce i-ai lasat sa te respinga, sa te abandoneze, sa te umileaasca, sa te tradeze, sa te nedreptateasca? De ce ai ales sa aplici masti peste ranile tale interioare?

Crede despre el insusi ca este lipsit de valoare si calitati. Nu considera ca merita ca atentia celorlalti sa se indrepte asupra lui. Intampina dificultati in a-si percepe ca atare propriile merite. Cand se afla in interiorul unui grup, ii este greu sa inteleaga de ce membrii acestuia ar putea sa-l placa. Cand nu este inclus in grup, are tendinta de a se simti nedorit, neacceptat, respins, un neinteles. Fugarul ocoleste situatiile sociale si contactul vizual direct. Il incearca adesea diverse temeri, iar privirea sa este uneori pierduta in astral. Este tacut si vorbeste putin in general, iar atunci cand o face incearca sa-si demonstreze valoarea. La fel ca si sexualitatea, latura materiala a vietii nu prezinta interes pentru fugar, fiind atasat in schimb de spiritualitate si de tot ce tine de aceasta.

Trasaturi corporale: trupul este de regula slab, strans, contractat, lipsit de rezistenta fizica

Citește și:

Boli asociate cu masca de Fugar: boli de piele (cauzate de faptul ca undeva, la un nivel subconstient se autorespinge pentru a fi respins astfel de ceilalti), alergii, diaree, greata, stare de lesin, diabet, varsaturi, depresie, anumite tulburari ale inimii precum aritmie.


2.RANA DE ABANDON - MASCA: DEPENDENTUL

Reactia in fata ranii de abandon: Dependenta, Supunere

Abandonul este o rana interioara asociata cu notiunea de “A AVEA” si activata de obicei de relatia cu parintele de sex opus. De regula, la o varsta frageda (pana in trei ani), din diverse motive (absenteismul parintelui din cauza muncii, lasarea copilului in grija bunicilor, trecerea lui pe un loc secundar din cauza nasterii unui alt copil) copilului nu i-a fost furnizata suficienta atentie sau hrana afectiva. Se poate intampla ca persoanele care sufera de abandon sa sufere si de respingere.

Citește și:

Dependentul nu isi apara si nu lupta pentru drepturile sale. Teama sa suprema este singuratatea. Joaca rolul de victima in propria sa viata. Plange usor. Trece cu usurinta de la o stare la alta. Inconstient, are tendinta de a atrage atentia si sprijinul celor din jurul sau, considerand ca le merita, ca este indreptatit sa le ceara, ca are nevoie de ele. Simte ca are nevoie de ajutorul altora pentru a indeplini si finaliza anumite lucuri. Dependentul este iubitor de drama. In loc sa aleaga o viata usoara si linistita, dependentul prefera si creeaza loc pentru tot soiul de probleme. A fi parasit si abandonat de o alta persoana inseamna pentru el o catastrofa mai mare decat orice nenorocire. Isi doreste sa obtina atentie, afectiune, complimente, recunoastere din partea celorlalti. Pentru a le primi este dispus sa faca multe, uneori chiar sa renunte la persoana sa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.