Setari Cookie-uri

Echilibrul psihic - delicat ca o balanta fina

Viata insasi este o proba de echilibru, pe care cu totii trebuie sa o gestionam sau poate ar trebui sa vorbim mai degraba despre un "echilibru pe sarma inrosita a vietii".

Cine n-a trait clipe de oboseala, de acumulari tensionale, nemultumiri, de nervozitate, de deprimare?
Incet-incet apar diverse probleme: migrene, insomnii, tulburari digestive, dureri de spate, proasta dispozitie, stari depresive, agresivitate, apatie...


Puteti cauta echilibrul in foarte multe feluri, in functie de individualitatea fiecaruia.

Solutii?


- sa te deschizi afectiv si sa iti exprimi sentimentele intr-un mod armonios.

- sa iti intelegi sentimentele, sa iti deschizi inima si sa ai incredere in trairile proprii si in impartasirea lor. Sentimentele au o forta foarte mare si, de aceea, daca nu sunt pozitive sau scapa de sub control, pot dezlantui mari furtuni emotionale. Cand nu sunt exteriorizate, datorita refularii, ele fermenteaza, acumuland o mare energie, care la un moment dat trebuie sa se manifeste intr-un anumit mod. Atunci, insa, cand suntem deschisi sa intelegem aceste sentimente ascunse, ele pot fi transformate intr-un mod superior, astfel incat sa ne pastram mereu o stare de echilibru.

- sa constientizezi aceste trairi, sa le poti controla si transforma pe cele negative chiar in opusul lor, indrumandu-te sa gasesti solutii.

- te putem ghida catre maturizarea emotionala, deschizandu-ti cai directe si creative pentru a o atinge.

- iti putem oferi sustinerea si ajutorul necesare pentru a te putea exprima si trai cu adevarat sentimentele.


balanta umana Prin aceasta stare de libertate interioara, oamenii devin un adevarat izvor viu al vietii. Atunci cand ne daruim noua insine libertate, devenim mai puternici, traim din plin adevaratul nostru Eu. Cu fiecare depasire a problemelor pe care reusim sa le intelegem si sa le constientizam, "crestem" spiritual. Cu orice revarsare a bucuriilor devenim mai umani, mai comunicativi si mai apropiati de starea noastra fireasca de fericire.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.