Setari Cookie-uri

Echilibrul psihic - delicat ca o balanta fina

Viata insasi este o proba de echilibru, pe care cu totii trebuie sa o gestionam sau poate ar trebui sa vorbim mai degraba despre un "echilibru pe sarma inrosita a vietii".

Adevarata putere interioara consta in sansa oferita sentimentelor noastre de a se manifesta intr-un mod cat mai armonios.

- sa realizezi echilibrul intre functia suprasolicitata a mentalului si celelalte functii ale psihicului uman.

- sa gandesti pozitiv, fapt ce determina in viata ta claritate si precizie mentala, astfel incat sa poti atrage in viata ta tot ceea ce este benefic si sublim. -Puterea gandirii pozitive este extrem de mare. Cu ajutorul unei astfel de atitudini mentale, precum si prin intelegere justa, fiinta umana isi poate exprima in mod armonios individualitatea, intr-o stare de mare libertate interioara.

- sa iti impartasesti cu claritate ideile fata de ceilalti si sa iti formulezi un plan de viata rational, bazat pe principii sanatoase. - Prin aceasta claritate superioara a gandirii, putem sa folosim in mod inteligent energia de care dispunem si, mai mult chiar sa actionam intelept.

- te putem sustine sa ramai intr-o atitudine de deschidere mentala si sa iti imbunatatesti permanent viziunea despre viata si Univers.

- sa gasesti mereu solutiile optime ale problemelor tale sau ale situatiilor care iti par fara iesire.


Si nu in ultimul rand....sa traiesti in echilibru cu tine insuti si cu lumea care ne inconjoara.



Autor: Iulia Florea
Institut: www.terapiam.ro
Citeste articolul integral pe Psiholife.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.