Setari Cookie-uri

Test: Ai calitatile de a fi fericita?

Test psihologic pentru a vedea ce calitati aveti pentru fericire.

De cate ori v-ati pus intrebarea: "Ce au oamenii fericiti in plus fata de mine?" De fapt, conform studiilor realizate, probabil ca nu v-ati gandit niciodata la aceasta intrebare.

test calitati fericire

Datele indica faptul ca cei mai multi dintre noi nu se gandesc la propria fericire. Intr-adevar, in cazul celor mai multi dintre noi, fercirea este un bun luat de-a gata. Ne obisnuim foarte mult cu nivelul de fericire pe care-l avem de obicei si rareori il examinam.

Fie ca suntem, in medie, fericiti sau nefericiti, avem tendinta sa acceptam aceasta stare ca pe ceva natural si atat. In general, numai in momentele noastre de nefericere ne gandim in mod constient la propria fericire. De ce nu pot fi eu fericit? De ce sunt asa de nefericit? Sau ce m-ar face pe mine fericit? Sunt intrebarile care trec repede prin minte in aceste perioade deprimante.


test calitati fericire Dar de obicei, raspunsuri improbabile precum:"Daca as gasi dragostea adevarata sau Daca as fi milionar. Par a fi suficiente si peste cateva zile revenim la nivelul nostru normal de fericire, ne continuam viata normala si nu ne mai punem problema fericirii.

Probabil, totusi, ca greseala pe care o facem este aceea ca nu ne punem intrebarea potrivita! Permiteti-mi sa va sugerez o intrebare mai buna:Ce au oamenii fericiti in plus fata de mine?
In continuare va prezentam ideea unei strategii: daca cineva ar putea afla ce-i face fericiti pe alti oameni, acela ar putea descopri aspecte posibile ale propriei fericiri!

Este evident ca, pentru a afla ce este fericirea, trebuie sa fie supusi studiului cei mai fericiti oameni! Exista lucruri legate de ei care ar putea explica de ce sunt mai fericiti decat altii? Si daca este asa, sunt acestea lucruri din care noi toti am putea invata ceva? Acestea sunt intrebari excelente, totusi pana in ultimele decade astfel de intrebari au ramas fara raspunsuri stiintifice. In ultimii ani insa, aceste intrebari au fost abordate in cercetari ale psihologilor. Astazi, intrebarile fara raspunsuri certe ale generatiilor trecute, au raspunsuri de proba care pot fi dovedite cu argumente stiintifice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.