Setari Cookie-uri

Test: Ai calitatile de a fi fericita?

Test psihologic pentru a vedea ce calitati aveti pentru fericire.

Asadar, ce au oamenii fericiti in plus fata de dumneavoastra? Aflati, in timp ce noi va testam neoficial calitatile fericirii dumneavoastre.

In paginile ce urmeaza, v-am pregatit un scurt chestionar care face referire la viata dumneavoastra. Cand sunteti punctati (conform indicatiilor oferite la finalul chestionarului), ar trebui sa aveti o idee destul de clara asupra nivelului fericirii dumneavoastra din prezent.

Intrebarile sunt astfel concepute incat sa atinga toti factorii majori care contribuie la fericire, si pentru ca reusesc, acest chestionar va introduce in multele domenii de cercetare ale fericirii de care ne vom ocupa, in detaliu, mai tarziu in aceste volume.
Nu uitati ca acesta nu este decat un chestionar, nu un test psihologic oficial. Nu trebuie sa luati rezultatele drept etalon, decat daca va par corecte si la sansa ta de a afla cat esti de fericit in comparatie cu cei mai fericiti oameni supusi studiului.

INSTRUCTIUNI PENTRU CHESTIONAR

Puteti rezolva acest chestionar marcand raspunsurile corecte in aceasta carte sau notandu-va raspunsurile pe o foaie separata de hartie.
Raspundeti si marcati fiecare intrebare pe rand. Dupa ce veti fi completat chestionarul, va vom calcula punctele si va vom da o evaluare completa a scorului dumneavoastra.
Pentru a face chestionarul mai informativ pe masura ce-l faceti, v-am oferit mici explicatii dupa fiecare intrebare care prezinta subiectele ce vor fi dezbatute in capitolele urmatoare.

test calitati fericire INTREBAREA 1: Judecand dupa felul in care imi merg treburile zilele acestea, pot spune pe drept cuvant "Am reusit!" Nici ca se putea mai bine!
RASPUNSURI POSIBILE:
A. Foarte adevarat
B. Destul de adevarat
C. Doar putin adevarat
D. Deloc adevarat

INDICATII PRIVIND NOTAREA: La acesta intrebare, precum si la cele urmatoare, selectati raspunsul care pare ca vi se potriveste cel mai bine, apoi cititi indicatiile privind notarea dupa fiecare intrebare si notati punctajul acordat raspunsului dumneavoastra.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.