Setari Cookie-uri

Psihologia emotiei: 6 Principii pentru a fi o invingatoare

Femeia are un suflet sensibil, insa ea s-a aratat foarte puternica de multe ori. Iata cele 6 schimbari simple care te vor transforma intr-o invingatoare.

Femeia are un suflet sensibil, insa ea s-a aratat foarte puternica de multe ori. Iata cele 6 schimbari simple care te vor transforma intr-o invingatoare.

6 Principii pentru a fi o invingatoare

6 Principii pentru a fi o invingatoare Incredere in sine

Totul porneste de la incredere. Daca nu avem incredere in fortele proprii, atunci nu vom reusi sa facem nimic. Lipsa de incredere este un minus care ne poate trage in jos chiar in fata persoanelor mult mai slabe decat noi. Daca l-ai luat pe NU in brate, sau pe NU POT, trebuie sa scapi de el. Urgent!

Imagineaza-ti ca tu esti un produs care are n calitati, dar care nu este promovat. Cine il va cumpara? Nu, incredere nu inseamna sa te lauzi, ci sa fii constienta de aceste calitati ale tale si sa poti sa te folosesti de ele atunci cand este cazul.

Atunci cand esti intr-un moment de cumpana, gandeste-te ca fiecare din noi a piedut ceva, ficaruia ii este teama de ceva si ca toti facem greseli. De cele mai multe ori, increderea vine din lucruri marunte.

Citește și:

Nu cu mult timp in urma o prietena de-a mea imi povestea ca la munca a avut de contactat niste clienti si nu reusea sa ii convinga sa semneze contractele la care lucra. Cineva a sfatuit-o sa se imbrace in costum, sa-si schimbe pozitia corpului si.. atat. Aceste doua simple schimbari au schimbat-o si pe ea: i-au dat un dram de incredere necesar sa-si schimbe tonul. A invins obstacolul.

Perseverenta

Nu de putine ori s-a intamplat sa auzim povestea de succes a unei persoane care nu a renuntat, care a luptat si cu morile vant ca sa ajunga acolo unde si-a dorit. Femeia puternica este perseverenta. Nu te lasa doborata de toate obstacolele care iti ies in drum. Atunci cand lucrezi la ceva sau iti doresti sa faci ceva dar intampini dificultati, nu te lasa doborata. Doar stiti prea bine ca drumul spre succes nu este niciodata usor. Si nu lasa pe maine ce poti face azi. Problemele nerezolvate se pot aduna si atunci pot deveni un adevarat chin. 6 Principii pentru a fi o invingatoare

Citește și:

Tu esti pe primul loc

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.