Setari Cookie-uri

Psihologia emotiei: 6 Principii pentru a fi o invingatoare

Femeia are un suflet sensibil, insa ea s-a aratat foarte puternica de multe ori. Iata cele 6 schimbari simple care te vor transforma intr-o invingatoare.

De cate ori ai facut ceva ce nu iti doreai doar pentru ca ti-a fost rusine sa spui nu? Daca raspunsul este de multe ori... atunci e cazul sa schimbi ceva. Daca nu, oamenii din jurul tau vor profita de tine. Nu o vor face din rautate, sau cel putin nu toti, ci involuntar. Iar altii o vor face pentru ca stiu sa profite de slabiciunile celor din jurul lor. Femeile cu un suflet sensibil isi vor dori mereu sa-i protejeze pe cei din jurul lor, insa ele trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa devina noua mama a ranitilor. Nu vei putea oricum sa-i ajuti pe toti. Plus ca nu trebuie sa ii ajuti pe altii iar tu sa ramai in urma.

Nu te lasa prada rugamintilor de genul „Am nevoie de tine urgent!”. Inainte sa iei o decizie de acest gen, gandeste-te cum iti va afecta aceasta decizie viata: merita sa iti anulezi intalnirea ca sa iti ajuti colega? Daca o vei ajuta, vei ramane in urma cu proiectele tale?

Citește și:

6 Principii pentru a fi o invingatoare

Nu iti spunem ca nu trebuie sa ii ajuti, ci iti spunem sa te ajuti pe tine mai intai si apoi si pe ei, intr-o anumita masura. Nu trebuie sa faci treaba nimanui.

Fii independenta

Este foarte important ca atunci cand iti alegi sa faci ceva, sa faci alegerea pentru ca tu iti doresti, nu pentru ca isi doresc ceilalti. Asta nu inseamna sa mergi impotriva curentului, ci doar sa alegi sa faci uneori si alte lucruri decat iti propun cei din jurul tau, atunci cand ceea ce isi doresc ei nu este ceea ce iti doresti si tu. Nu trebuie sa depinzi de nimeni pentru a te simti bine.

6 Principii pentru a fi o invingatoare

Citeste articolul integral "Principii pentru a fi o invingatoare" pe Garbo.ro

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre frumusetea si fericirea:

FERICIREA: 9 schimbari mici prin care putem regasi fericirea mare!

Emotia la feminin. Suntem femei, dar nu suntem nebune...

Femeie in lumea barbatilor

Femeile... si puterea. Oprah Winfrey

Cele mai puternice 10 femei din lume

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.