Setari Cookie-uri

Cele 10 Lectii psihologice ale umanului pe care trebuie sa le accepti

Viata ne ofera o serie de experiente care per ansamblu sunt comune tuturor oamenilor. Conteaza insa cum reactionam noi in fata lor, ce jumatate a paharului vedem si ne marcheaza: cea plina sau cea goala?

Lectia nr. 5: Esti intr-o permaneneta invatare

Lectiile nu se sfarsesc, fiecare zi vine cu o noua experienta si toate pot fi placute pentru tine daca privesti partea buna din acestea, pentru ca nimic nu este intamplator, totul prezinta un mesaj, te pregateste pentru mai departe. Atata timp cat esti in viata, atata timp cat ai un trup si un suflet si te lasi prins in ritmul vietii, vei avea de invatat.

Cele 10 lectii psihologice

Lectia nr. 6: Nu exista un mai bun decat “aici” si “acum”

Chiar daca proiectezi imaginar actiuni si intamplari in viitor despre care crezi ca ti-ar aduce fercirea, adevaratul sentiment al fericirii se traieste numai la prezent. Reusitele iti aduc bucurii de scurta durata, dar fericirea inseamna mult mai mult decat atat. Fericirea este ca o suma a tuturor experientelor tale si mai ales asupra a tot ceea ce ai invatat din ele, iar acest sentiment nu poate fi al trecutului sau al prezentului. Invata sa fii fericit in prezent, este de fapt ceea ce cauti cu atata ardoare in atat de multe zile din viata ta.

Citește și:

Lectia nr. 7: Cei din jurul tau sunt oglinzi care te reflecta pe tine.

De ce astea? Pentru ca tot ceea ce vezi tu in oamenii din jurul tau reprezinta de fapt modul tau de a observa lumea. Cei din jurul tau nu pot fi buni, nu pot avea potential si nu se pot dezvolta daca tu vezi doar raul, pentru ca indiferent ce ar face ei intotdeauna e loc de mai bine, nimic nu e perfect si spiritul tau critic poate detecta exact acele goluri. Invata sa ii acepti pe cei din jur, sa le intelegi greseslile si limitelelor, astfel nu vei mai fi surprins cand ceva nu iti place din ceea ce fac. Potenteaza-le partile pozitive, vor invata si ei sa ti le arate mai des.

Lectia nr. 8: Numai de tine depinde ceea ce ti se intampla in viata.

Viata iti pune pe tava oportunitati, dar ALEGERILE sunt ale tale. Tu alegi ce sa ceri, ca o proiectie a pripriei tale minti. Gandind spre reusite, acestea vin spre tine, le atragi cu forta mintii tale. Iata mai jos un clip care te va convinge, un clip motivational exceptional. Vei intelege mai usor cum sa folosesti gandirea pozitiva.

Citește și:

Cele 10 lectii psihologice

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.