Kudika
27 Martie 2012

Anxietatea este foarte frecventa in randul populatiei, putandu-se afirma ca peste 25% din populatie sufera de anxietate si ca fiecare persoana a treait cel putin un episod anxios pana la varsta de 20 de ani.

Fobia sociala

Fobia sociala este foarte frecventa in randul populatiei. Aceasta se manifesta prin ganduri negative despre oameni, despre cei dragi, iubit, familie, colegi etc. de asemenea cei care sufera de fobie sociala se confrunta si cu teama de a efectua activitati in public, teama de a nu fi umiliti in public, astfel ca evita activitati precum: un interviu de angajare, un discurs, o invitatie intr-un nou grup etc.

Atacurile de panica

Atacurile de panica se manifesta prin aparitia brusca, de multe ori fara o cauza clara ce o preceda, a unei temeri foarte mari, nejustificata, cu manifestari fizice si psihice: transpiratii profze, ameteala, tulburari de vedere si de auz, pierderea echilibrului, tremur, lesin. Persoanele aflate intr-un atac de panica se controleaza cu greu sau nu se controleaza, avand imperios nevoie de interventia unui specialist pentru combaterea acestor tulburari.
Ce este un atac de panică și de ce apare
Ce trebuie sa faci cand ai un atac de panica? Cauze, simptome si tratamentul acestuia

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: