Setari Cookie-uri

Anxietatea si cele 5 temeri care iti afecteaza viata

Cineva imi spunea candva ca frica este cel mai bun servitor al omului dar si cel mai crud stapan. Afla care sunt cele mai comune temeri ale oamenilor si cum putem profita de ele pentru a evolua.

Greselile pot fi insuportabile, o lovitura puternica in stima de sine, dar sunt si cea mai buna modalitate de a progresa pentru ca ne ofera sansa de a invata. De fiecare data cand teama de a gresi ma impiedica sa invat ceva nou imi amintesc de toate lucrurile de care imi era frica pana mai de curand si pe care le-am invins numai incercand. Da, poate suna cliseic, dar sunt convinsa ca tuturor v-a fost frica sa conduceti o masina pana cand ati invatat si ati realizat ca nu e chiar atat de greu, de exemplu.

Teama de succes Cele 5 temeri care inchid jocul emotiei personale

Aceasta teama este des intalnita in randul oamenilor pentru ca succesul poate avea un impact semnificativ asupra vietilor noastre. Mai mult, oamenii nu se tem neaparat de succesul in sine si de respectul care vine odata cu acesta, ci de pasii pe care trebuie sa ii faca pentru a fi cel/cea mai bun/a. La toate acestea se adauga teama de a da gres in timp ce urmaresc succesul, prima decizie care trebuie luata pentru a porni spre reusita si teama ca nu suntem suficient de buni si nu avem destula incredere in fortele proprii pentru a atinge telurile stabilite.

Citește și:

Citeste articolul integral "Cele 5 temeri care inchid jocul emotiei personale" pe Garbo.ro

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pe Psihologie:

Psihologie cognitiva: 5 greseli comune pe care le fac oamenii inteligenti

Cand frumosul vindeca: Terapii de relaxare si eliberare emotionala

Limbajul trupului: zambetul si beneficiile extraordinare ale acestuia!

Eneagrama Personalitatii si Inteligenta Emotionala: tu cum te definesti ca persoana?

Test de personalitate: Afla ce forta interioara iti domina spiritul

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.