Cum ne influenteaza culorile starea psihica

Culoarea face parte din viata noastra si, fie ca ne dam seama sau nu, ea poate sa ne influenteze pozitiv ori negativ sau chiar sa spuna ce trasaturi inedite ascunde personalitatea noastra!

culoarea preferata dezvaluie personalitateaCuloarea aduce magie in viata noastra. Culoarea aduce entuziasm, fericire, stare de beatitudine, relaxare. Sa ne imaginam doar cum ar arata lumea in care traim daca nu ne-am bucura de frumoasele flori, pasari sau de cerul albastru. Este greu sa ne imaginam o viata in tonuri de gri, pentru ca nu suntem construiti astfel incat sa putem sa o suportam.

Trebuie sa fim constienti de faptul ca, in general, culoarea nu doar insenineaza viata noastra, ci poate si sa scoata la iveala lucruri inedite despre personalitatea pe care o posedam. Ce spune culoarea ta preferata despre tine?

Personalitatea in functie de culoarea preferata:

Culoarea Rosu

Culoarea rosu semnifica romantismul, curajul, competitivitatea, dar este si un simbol pentru regalitate. Daca o persoana are ca si culoare preferata pe cea rosie, inseamna ca este o fire romantica ce nu se rusineaza sa isi exprime in public afectiunea pentru persoana iubita. Mai mult, ea este un caracter plin de viata ce se bucura de atentia tuturor celor din jur si are curajul sa iasa in evidenta in orice situatie. Iubitorii culorii rosu au numeroase hobby-uri, doresc sa fie cei mai buni in ceea ce fac si sunt atrasi de lux.

Retail jobs

Culoarea Albastru

Culoarea albastru este un simbol regal al calmului. Astfel, personalitatea celui care o prefera este una calda si asezata. Daca iubesti aceasta culoare inseamna ca esti o fire amuzanta si entuziasta ce traieste clipa si nu isi face griji pentru viitor. Totusi, gandindu-ne la faptul ca albastrul reprezinta de secole intregi aristocratia (oamenii cu sange albastru), putem spune despre o persoana ce alege aceasta culoare ca poate detine si un caracter temperamental si sofisticat. Cu alte cuvinte, o persoana ce apreciaza culoarea albastru poate detine trasaturi contrastante, fiind pragmatici, sofisticati, sau un amestec intre cele doua.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri