Setari Cookie-uri

Cum ne influenteaza culorile starea psihica

Culoarea face parte din viata noastra si, fie ca ne dam seama sau nu, ea poate sa ne influenteze pozitiv ori negativ sau chiar sa spuna ce trasaturi inedite ascunde personalitatea noastra!

Culoarea Verde

culoarea preferata dezvaluie personalitatea

Culoarea verde este un simbol al determinarii. Daca o persoana indrageste aceasta culoare, inseamna ca ea este un caracter ambitios, curajos, muncitor, insa, de multe ori, si incapatanat. Astfel, odata ce isi pune in cap sa faca un anumit lucru, nimeni si nimic nu ii poate sta in cale. Mai mult, iubitorul culorii verde este o fire ce nu se teme sa se exprima liber indiferent de situatie si va avea intotdeauna ultimul cuvant intr-o discutie.

Culoarea Galben

Culoarea galben este un simbol al razelor de soare. Daca o persoana iubeste aceasta culoare, inseamna ca detine puterea de a lumina viata celor dragi prin dispozitia optimista si prietenoasa. Alaturi de o persoana ce indrageste galbenul viata este mereu frumoasa! Iubitor din fire, individul ce alege aceasta culoare isi face prieteni extrem de usor. La fel, este un caracter loial, intelegator si nemaintalnit de creativ.

Citește și:

Culoarea Portocaliu

Portocaliu este culoarea simbol a energiei, a pasiunii. Este o nuanta masculina ce semnifica puterea si autoritatea. La fel, ea reprezinta spiritul competitiv al luptatorului. Oamenii ce iubesc aceasta culoare sunt curajosi si insetati de cunoastere. Cel mai rau lucru care poate sa li se intample este sa piarda o oportunitate. Ca si fire, ei au abilitatea de a influenta pozitiv oamenii din viata lor prin sfaturi si incurajari.

Citeste continuarea articolului "Codul secret al culorilor si profilul personal de personalitate" pe Garbo.ro

Surse foto.: sxc.hu

Garbo.ro iti recomanda si:

Afla personalitatea ascunsa in functie de culoarea parului

Ochii, oglinda sufletului: tu ce personalitate ai in functie de culoarea ochilor?

Cromoterapia: influenta culorilor asupra psihicului oamenilor


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.