Kudika
1 August 2012

Adultii indigo au trasaturi si abilitati deosebite si un portret psiho-spiritual interesant, ce merita sa fie scos la lumina.

Termenul de “copil indigo” a fost folosit pentru prima oara de Nancy Ann Tappe, un parapsiholog care in cartea "Understanding Your Life Through Colors" (1982) a dezvoltat un sistem de clasificare a personalitatii oamenilor asociindu-l nuantei aurei lor. Copiii indigo sunt copiii care s-au reincarnat pe pamant in ultimii 100 de ani, iar cel mai mare numar de copii-indigo s-au nascut in si dupa anii anii ’70, si anume in perioada 1970-1992. Copiii si adultii indigo au trasaturi si abilitati deosebite si un portret psiho-spiritual interesant, ce merita sa fie scos la lumina. Cei care au facut insa cunoscut lumii intregi termenul de “copii indigo” prin intermediul cartii “The indigo Children” au fost Lee Carroll si Jan Tober.

Iata care sunt in viziunea lui Lee Carroll si Jan Tober cele 10 trasaturi principale ale Copiilor/ Adultilor Indigo:

-au venit pe lume cu un sentiment al roialitatii. Si se comporta adesea ca si cum ar fi fiinte roiale.

-au un puternic sentiment “ca merita sa fie aici”. Sunt surprinsi cand altii nu impartasesc aceasta viziune

-se cunosc extrem de bine si au respect de sine. Adesea, sunt ei cei care le spun parintilor cine sunt.copii indigo

-intampina dificultati atunci cand au de-a face cu autoritatea absoluta (autoritatea fara explicatii sau fara posibilitatea de a alege)

-pur si simplu NU vor face anumite lucruri pentru ca le gasesc dificile si imposibil de urmat (de exemplu sa astepte rabdatori la rand)

-dezvolta sentimente de frustrare fata de sistemele traditionaliste si care nu necesita o gandire creativa

-gasesc o modalitate“mai buna” de a face anumite lucruri, atat acasa, cat si la scoala, ceea ce ii face nonconformisti si reticenti fata de orice tip de sistem

-par antisociali, insa nu si atunci cand sunt cu proprii copii. Daca nu au in preajma lor o persoana care sa le semene, adesea se retrag in interiorul lor, simtindu-se neintelesi. Scoala este o provocare pentru ei din punct de vedere social.

- nu raspund tehnicii de “culpabilizare” (“stai sa vezi ce o sa patesti daca nu iti faci temele”)

-nu au retineri si nici nu se sfiesc in a face cunoscut lucrurile de care au nevoie

Trasaturile Femeilor Indigo. Descopera daca esti un Adult Indigo

- Femeile indigo au o natura luptatoare si energie de razboinic (unii considera un pericol aceasta energie combatanta a lor), dar si o intuitie puternica

- Sunt extrem de talentate si creative. Sunt si extrem de inteligente, chiar daca nu au avut cele mai bune rezultate in scoala. Considera sistemul scolar de evaluare a performantelor o pierdere de timp. Oricum, femeile indigo fac fata sistemului de invatamant mai bine decat barbatii indigo.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: