Setari Cookie-uri

Psihologie: Tipologia Femeilor Indigo si cele 29 de trasaturi exceptionale

Adultii indigo au trasaturi si abilitati deosebite si un portret psiho-spiritual interesant, ce merita sa fie scos la lumina.

- Se poate ca in timpul scolii sa fi avut o atitudine rebela si conflicte legate de autoritatea profesorilor sau de refuzul de a-si efectua temele. Se poate totodata ca au dorit sa fie rebeli, insa nu au indraznit sa fie astfel, supunandu-se presiunii parintilor. Resping disciplina, acceptand-o doar atunci cand sunt puternic motivate.

-Femeile indigo, la fel ca si barbatii indigo, pot experimenta inca de la varste fragede depresie existentiala si sentimente profunde de neputinta, inutilitate, tristete, disperare.

-Pun multa pasiune in anumite lucruri pe care le intreprind. Au de asemenea o inteligenta spirituala deosebita care se va face remarcata chiar de la o varsta frageda (chiar 10 ani spre exemplu). De mici copii, manifesta o atractie evident pentru tainele psihicului si ale spiritualului.

-Au o sensibilitate aparte, frumoasa, perceputa uneori gresit de ceilalte.

Citește și:

-Unii din adultii indigo sunt identificati din copilarie cu deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).

Citeste continuarea captivanta a articolului "Femeile Indigo: 29 de trasaturi exceptionale ale acestor suflete reincarnate!" Pe Garbo.ro

Iti recomandam si:

Copiii Stea: suflete reincarnate

Oamenii care stiu sa asculte, ingerii de care avem nevoie

Ingerii sunt oameni... Fascinantii Ingeri Pamanteni si cele 5 tipuri de suflete umano-divine

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.