Setari Cookie-uri

Antistres: 6 Carti de COLORAT pentru ADULTI

Va propunem carti de colorat pentru adulti care contin si jocuri ce sporesc creativitatea si va ajuta sa va relaxati. Pentru ca ne-am gandit la toate, am facut si o selectie de carioci in cat mai multe nuante, ca sa puteti colora in voie. Iar daca aveti si copii in preajma, nu-i nicio problema, caci veti gasi in propunerile noastre si un set de carioci lavabile.

Carti de colorat pentru adulti: Paradisul tropical. O aventura in culori cu animale si mii de flori

Paradisul tropical. O aventura in culori cu animale si mii de flori

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Terapia prin arta continua cu o noua carte ilustrata de Millie Marotta, autoarea bestsellerului Taramul viselor.
Evadeaza intr-o bogatie de culori si desene, aducand la viata plantele si vietuitoarele exotice din Paradisul tropical al lui Millie Marotta. Tehnica elaborata de ilustrare a lui Millie te incurajeaza sa iti creezi propriul stil, indiferent daca trebuie sa adaugi textura unui palc de cactusi sau o pata de culoare penajului unui papagal tropical.
Exploreaza padurea tropicala si vei descoperi flori, pasari, fluturi si reptile extraordinare, care asteapta sa fie colorate in culori tropicale vibrante. Aceasta carte va aduce bucurie oricui cauta un mod creativ de eliberare a stresului sau o activitate relaxanta si care stimuleaza atentia.
Relaxeaza-te si bucura-te de terapia prin arta! Gasitisi 50 de carioci pentru colorat aici - sau chiar un set de carioci lavabile aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.