Setari Cookie-uri

Antistres: 6 Carti de COLORAT pentru ADULTI

Va propunem carti de colorat pentru adulti care contin si jocuri ce sporesc creativitatea si va ajuta sa va relaxati. Pentru ca ne-am gandit la toate, am facut si o selectie de carioci in cat mai multe nuante, ca sa puteti colora in voie. Iar daca aveti si copii in preajma, nu-i nicio problema, caci veti gasi in propunerile noastre si un set de carioci lavabile.

Carti de colorat pentru adulti: Gradina Botanica din Kew. Plante cu flori - Carte de colorat

Gradina Botanica din Kew. Plante cu flori - Carte de colorat

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Gasitisi 50 de carioci pentru colorat aici - sau chiar un set de carioci lavabile aici. Aceasta eleganta carte de colorat prezinta lucrari redand plante cu flori preluate din arhiva Curtis′s Botanical Magazine, cel mai vechi si cel mai respectat periodic de acest tip din lume, publicat de Gradina Botanica Regala din Kew.

Veti descoperi 44 de lucrari pe care le veti putea colora, fiecare insotita de plansa originala a artistului, coloratain acuarela. Desenate dupa modele reale, aceste imagini redau detaliile, culoarea si tonul plantei si va vor inspira sa produceti reprezentari din ce in ce mai exacte, explorand, in acelasi timp, varietatea remarcabila a formei botanice. Pentru cei interesati de botanica si plante cu flori, si nu numai, aceasta carte contine imagini de care sa va bucurati si pe care sa le pretuiti si promite ore de stimulare intelectuala si de placere artistica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.