Andreea BilligAutor: Andreea Billig

6 Mantre puternice pentru energie pozitivă, pace și armonie 

________

Baia de fericire

Imediat dupa momentul trezirii, mai zaboveste cateva minute in pat. Intinde-te din toate incheieturile si pune-ti un zamb larg pe fata. Pur si simplu, simte-te...fericit. Starea se va tine scai de tine pe parcursul intregii zile, atragand si mai multe motive de bucurie.

Vizualizare

Foloseste momentul dusului matinal pentru a-ti crea restul zilei. Inchide ochii si imagineaza-ti cum va arata ziua. Cat de liber va fi drumul spre birou, cum vei semna acel contract important, cat de convingator vei fi in timpul intalnirii de dupa-amiaza. Si surpriza placuta pe care ti-o va face partenerul de viata.

cum sa iti faci diminetile frumoase

Meditatie

In timpul starii de veghe, creierul functioneaza in unde Beta. Oamenii se lasa prada gandurilor si intamplarilor si au uneori senzatia ca viata ii traieste pe ei in loc ca ei sa isi traiasca viata. Timpul se scurge in ritm alert si tot timpul ramane cate ceva de facut. Prin intermediul meditatiei - o stare de relaxare totala, fara ganduri, creierul trece in stare Alpha. Se conecteaza la sursa interioara de energie si de ce nu, de intelepciune. Dupa cum bine a spus si Einstein, nici o problema nu poate fi rezolvata la nivelul la care a fost creata.

Yoga

Yoga este o actvitate care implica deopotriva mintea si corpul prin intermediul meditatiei, respiratiei si a posturilor corporale. Starile de spirit negative sunt asociate cu scaderea functiilor cognitive iar studiile demonstreaza ca efectul pozitiv al Hatha Yoga asupra starii de spirit este similar cu cel al practicarii exercitiilor aerobice. In plus, yoga te ajuta sa fii mai constient de corpul tau. Prin focusarea atentiei asupra respiratiei, a unor anumite grupemusculare sau parti ale corpului, imbunatateste capacitatea de atentie. Yoga te relaxeaza, reduce nivelul de stres din corpul tau, imbunatateste auto-controlul, puterea de atentie si concentarere

Foto: Pixabay.com

5 Legi spirituale care vor aduce energii pozitive în casa ta (potrivit unui călugăr budist)
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: