Setari Cookie-uri

Forma sanilor tradeaza temperamentul unei femei

Cu totii stim ca frumusetea feminina autentica nu se reduce doar la un aspect fizic atractiv, ci ea este un rezultat al echilibrului dintre trupul, sufletul si spiritul unei femei. Cu cat insa o femeie este mai constienta de acele amanunte fizice care ii asigura unicitatea si care ii redau masura frumusetii sale, cu atat mai mult va fi nu doar frumoasa, ci si seducatoare. Pentru ca o femeie este cu adevarat atragatoare, atunci cand se simte atragatoare...

Tipologia sanilor in forma de para – Sigure pe ele, femeile cu sanii in forma de para sunt optimiste, cordiale, generoase si se pricep de minune sa atraga simpatia barbatilor. Stiu cum si cat trebuie sa vorbeasca, avand o usurinta innascuta in a convinge pe cei din jur de justetea propriilor opinii. Au o buna rezistenta fizica, iubesc eforturile, nu se tem de responsabilitati, iubesc si traiesc viata din plin, apreciindu-i micile placeri. In relatiile pe care le stabilesc cu barbatii, personalitatea lor puternica isi spune cuvantul. Un astfel de caracter, capricios si nabadaios uneori, poate speria insa barbatii. Pentru ele insa sexualitatea si sentimentele se afla pe acelasi plan, nefacand o diferenta clara intre iubirea adevarata si experientele erotice.

Tipologia sanilor conici – Pe buna dreptate se poate spune despre posesoarele unor astfel de sani ca sunt ambitioase. Reusesc de cele mai multe ori sa obtina ceea ce si-au pus in gand si in inima, fiind facute pentru a lua decizii si pentru a le pune in aplicare. Stau foarte bine la capitolele intensitate, curaj si vointa, insa atunci cand vine vorba de adaptabilitate au mult de pierdut. Adepte ale corectitudinii, aceste femei incearca sa isi tina sub control natura lor ardenta, fiind constiente ca atunci cand violenta interioara tasneste la suprafata, nu mai au nicio putere asupra ei. In unele cazuri, daca este scapata din mana, aceasta poate degenera in paranoia. Pe plan erotic, emana o senzualitate aparte mai ales ca stiu cum sa imbine iubirea cu placerea. De regula, sunt persoane fidele, preferand intotdeauna relatiile stabile aventurilor pasagere.

Citește și:

Tipologia sanilor in forma de mar -Sensibile si vulnerabile, femeile cu sanii in forma de mar traiesc mai mult sub amprenta senzatiilor anteriore si a amintirilor de mult apuse decat sub emotia prezentului. Se simt bine in singuratate, discutiile face to face cu persoanele din jur, lumea multa, aglomeratiile urbane provocandu-le panica si determinandu-le sa-si piarda promptitudinea. De asemenea, sunt foarte sensibile cu privire la aprecierile celorlalti legate de propria persoana. Pentru ca le lipseste increderea in propria persoana, capata constiinta propriei valori in urma evaluarilor pozitive, a cuvintelor frumoase si a vorbelor de incurajare venite din partea celorlalti. Au un spirit critic foarte dezvoltat, o intuitie extraordinara si o o inteligenta cu mult peste medie. In iubire, nu-si daruiesc sufletul prea usor. Nu pana cand nu isi gasesc un partener pe masura... In sternomantie se afirma ca in viata intima aceste femei dau dovada de frigiditate. Daca isi gasesc insa un partener care sa le trezeasca simturile cu adevarat, pot trai experiente de neuitat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.