Setari Cookie-uri

Forma sanilor tradeaza temperamentul unei femei

Cu totii stim ca frumusetea feminina autentica nu se reduce doar la un aspect fizic atractiv, ci ea este un rezultat al echilibrului dintre trupul, sufletul si spiritul unei femei. Cu cat insa o femeie este mai constienta de acele amanunte fizice care ii asigura unicitatea si care ii redau masura frumusetii sale, cu atat mai mult va fi nu doar frumoasa, ci si seducatoare. Pentru ca o femeie este cu adevarat atragatoare, atunci cand se simte atragatoare...

Tipologia sanilor in forma de vanata – Femeile din aceasta categorie sunt practice, diplomate, abile si pot jongla de minune cu componentele realitatii. Persoane oportuniste si pragmatice, femeile cu sanii in forma de vanata se adapteaza cu usurinta in orice imprejurare si stiu cum sa traga foloase din mai toate situatiile, placute si neplacute, cu care se confrunta. Nu au complexe legate de propria persoana, pe plan sexual sunt lipsite de inhibitii, dand dovada de multa originalitate si creativitate in acest domeniu. Si cu toate ca adora misterul si non-conformismul aventurilor de scurta durata, pot fi niste partenere de viata excelente. Pot desfasoara relatii de cuplu perfect normale in cazul in care au gasit un partener care sa le domine si sa le tina in frau caracterul nabadaios.

Daca iti doresti o operatie de marire a sanilor poti participa la concursul organizat de Kudika si Proestetica. Premiul cel mare: o operatie de marire a sanilor in valoare de 5000 de euro! Detalii aici.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste articole asemanatoare pe Garbo:

Liftingul facial

Slabire eficienta cu ceai alb si anason

Tipuri de ten in cosmetica Ayurveda

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.