Setari Cookie-uri

3 Retete dietetice energizante pentru vara

Vremea calda ne epuizeaza sistemele energetice prin incercarea continua a organismului de a se adapta si a mentine constanta temperatura mediului intern, idiferent de cea a mediului extern.

Caldura, aerul uscat, soarele puternic si cantitatea de ultraviolete, folosirea aerului conditionat, predispozitia spre deshidratare – toate acestea ne secatuiesc organismul de energie.

Pentru ca vara ne dorim sa fim energici si totodata sa ne mentinem silueta, va propunem 3 retete dietetice usoare, energizante pentru vara.

retete dietetice- reteta inghetata dietetica

Foto @ shutterstock_9523171

3 retete dietetice energizante pentru vara

Inghetata dietetica

Inghetata reprezinta unul dintre cele mai preferate dulciuri. Va imaginati o reteta dietetica de inghetata? Chiar exista!

Ingrediente:

  • o ceasca de fructe de padure
  • cateva felii de pepene galben
  • cateva mere
  • o ceasca de nuci
  • doua linguri de miere

Mod de preparare:

Se pun fuctele le blender cu exceptia fructelor de padure care se vor taia mai mari. Nucile se zdrobesc usor pana la o marime care va convine astfel incat sa nu devina praf.

Citește și:

Amestecati toate ingredientele impreuna cu mierea si turnati compozitia in formele pentru inghetata. Lasati o ora la frigider, apoi puteti consuma inghetata dietetica, deosebit de gustoasa si aromata.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.