Sursa Garbo.ro
Usturoiul este un aliment puternic, cu proprietati antibacteriene si antifungice exceptionale, si de aceea ar trebui sa il includem cat mai des in dieta noastra. Ba este chiar de 100 de ori mai eficient in lupta impotriva bolilor decat 2 antibiotice populare, ne arata un studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea de Stat din Washington.
Iata o reteta populara de supa de usturoi, ideala pentru zilele reci de iarna. Aceasta reteta de supa de usturoi cu iz oriental este extrem de indragita in lumea internetului si multi ii lauda beneficiile exceptionale.
Foto: BestPhotoStudio / Shutterstock.com
Ingrediente:
-
Kudika
Alimente de care să ne ferim atunci când ținem post. Află care sunt...
-
Kudika
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele...
-
Alexandra Chivu
Dieta epigenetică, un stil de viață dincolo de calorii. Ce...
-
Kudika
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10...
-
Alexandra Chivu
Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri...
-
Kudika
Psihoterapeutul Diana Vasile, Co-fondator și Președinte al ISTT,...
-
Iulia Maftei (Dibu)
Interviu cu Dr. Diana Mihai, medic primar Obstetrică-Ginecologie :...
-
Kudika
27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme, iar în...
-
Alexandra Chivu
Strălucind în maternitate - ghid pentru viitoarele mămici: cum își...
Incalzeste mai intai cuptorul la 180 grade. Asaza cei 26 de catei de usturoi nedecojiti intr-un vas de sticla mic, termorezistent. Stropeste-i cu 2 linguri de ulei de masline si cu sare de mare, dupa care amesteca. Acopera vasul cu folie si lasa-l la cuptor pentru maxim 45 de minute, pana cand usturoiul s-a copt si a capatat o superba culoare maro aurie. Asteapta sa se raceasca si cand s-a racit preseaza catei de usturoi cu degetele astfel incat sa se indeparteze coaja de pe ei. Muta cateii de usturoi intr-un bol mic. [...] Citeste continuarea articolului pe Garbo
Foto homepage: Eskymaks / Shutterstock.com
Spune-ti parerea!