Setari Cookie-uri

Specialistii vorbesc - Despre fertilizarea in vitro cu Prof. Dr. Heinz Strohmer

Reputatul Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer ne ofera informatii pretioase cu privire la fertilizarea in vitro. Multe cupluri care isi doresc copii intampina probleme in conceptie. Stresul, viata cotidiana agitata, alimentatia sunt doar cateva din cauzele care pot afecta fertilitatea. Kudika.ro a stat de vorba cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer despre cele mai frecvente cu privire la fertilizarea in vitro.

5.Povestiti-ne despre serviciile medicale pe care le ofera clinica Polisano, ce le poate oferi pacientilor care au dificultati in a face copii?

Clinica de Fertilitate Polisano incearca sa ofere intreaga gama de optiuni de tratament care sa fie asistata de medicina reproductiva moderna. Exista o puternica dedicare spre calitate si staff-ul incearca sa informeze cuplurile pe cat de mult posibil intr-o maniera cat mai onesta si etica. Noi consideram ca nu este adecvat sa dam speranta atunci cand prognoza este foarte scazuta. Pacientul trebuie sa aiba toate informatiile necesare pentru a decide tratamentul adecvat.


6.Care sunt cele mai des intalnite cazuri si cum se rezolva?

Majoritatea cuplurilor se confrunta cu infertilitate masculina severa, trompe uterine infundate sau afectate si boli endocrine, de exemplu ovarele polichistice. In cazul acestor pacienti exista optiunea tratamentului medicamentos pentru a avea ovulatie, primele doua tipuri de pacienti au nevoie de un program de fertilizare in vitro.


7.Cat de complicata este procedura de tratare a infertilitatii?

In ultimul timp procedurile au inceput sa fie simplificate. Pacientii pot face majoritatea injectiilor de care au nevoie in propria lor casa si incercam sa reducem programarile la minimum. In afara de efectele secundare fizice, aspectele psihologice si emotionale trebuie sa fie in permanenta luate in considerare si acoperite.


8.Cum ati descrie infertilitatea? Care sunt principalele cauze?

Infertilitatea inseamna sa nu reusesti sa ai o sarcina dupa unul-doi ani de sex neportejat. Cauzele principale sunt infertilitatea masculina, trompele uterine infundate sau afectate si bolile endocrine, asa cum am mentionat mai sus, precum si endometrioza.


9.Considerati ca infertilitatea este un fenomen in crestere, tot mai des intalnit?


Infertilitatea este cu siguranta o problema in crestere, unul din motivele existentei sale fiind si varsta inaintata a femeilor care vor sa ramana insarcinate. Al doilea trend este numarul in crestere al barbatilor care prezinta un nivel scazut al spermei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.