Setari Cookie-uri

Avortul raneste. 10 Pasi de vindecare post-avort

Avortul raneste femeia in cele mai intime si delicate aspecte ale vietii, iar amintirea acestuia poate declansa reactii emotionale puternice si complexe,

„Calatoria” – zece pasi spre vindecarea dupa avort

Abordarea sindromului post-se poate face din perspective diferite. Fidela principiilor si identitatii sale, Asociatia Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti - filiala Bucuresti ofera, tot prin proiectul „Rupe tacerea”, si un program de consiliere si terapie, al carui scop este vindecarea de trauma avortului. Particularitatea acestui program consta in abordarea specifica psihoterapiei ortodoxe.

sustinerea femeii dupa avort si sindromul post avort

Image @ shutterstock_94697071

„Programul se numeste 'Calatoria', dureaza in medie 3-4 luni si cuprinde intalniri saptamanale individuale cu personal format si specializat pe psihoterapia sindromului post-avort. In fapt, pacientul trece prin 10 'pasi', dintre care unul il reprezinta participarea la Taina Spovedaniei”, a declarat d-na Roxana Puiu, psihoterapeut si initiatoarea acestui proiect.

Citește și:

Daca preotul usureaza si mijloceste relatia femeii cu Dumnezeu, psihoterapeutul se ocupa de modalitatea in care femeia se poate adapta mai bine la viata ei prezenta, invatand sa traiasca cu experienta avortului. Spovedania completeaza psihoterapia, iar amandoua se impletesc, servind aceluiasi scop: vindecarea.

Programul „Calatoria” este derulat in parteneriat cu asociatia britanica „Care Confidential”.

Mai multe detalii despre acest program si modul in care puteti depune propria marturie si apela la serviciile noastre specializate, pe website-ul „Rupe tacerea”, www.rupetacerea.ro

Informatii oferite de Comunicatedepresa.ro

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.