Comunicat de presa

Astrologie: Cum te defineste ziua nasterii

Inovatiile medicale dezvaluie un test rapid care poate stabili cu exactitate timpul ramas pana la nastere si gradul de risc iminente pentru o nastere prematura. Special creat pentru femeile gravide cu perioada sarcinii cuprinsa intre 20 si 37 de saptamani, acest test este o metoda noninvaziva, care nu necesita examen cu valve si poate fi folosit atat de medicul specialist, cat si de femeile insarcinate, in intimitatea casei lor. Citirea testului se face in cateva minute, avand o acuratete de ~99%.

Iata ce spun viitoarele mamici Anca Lungu si Dana Rogoz despre acest test minune.

“Multe mamici intra in panica atunci cand li se intampla ceva care poate fi anormal si atunci este bine sa se poata linisti cu acest test sau, dimpotriva, sa fie mai precaute atunci cand isi dau seama ca exista un perico pentru sarcina lor. Este important sa ajungi foarte devreme la medic, daca exista o problema si atunci mi se pare extrem de util, chiar si pentru ultima perioada a sarcinii, atunci cand te apropii de cele noua luni, e bine sa ti-l faci, macar sa fii pregatita cu bagajelul la usa, sa stii exact cand urmeaza sa fie momentul si sa nu te ia prin surprindere. Da, cu siguranta il voi folosi, imi doresc ca totul sa fie in regula si este binevenit un astfel de test”, dezvaluie Anca Lungu.

“As folosi testul, pentru ca am mare incredere in doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, si atata timp cat apar masuri noi, care pot sa imi dea mai multe informatii despre sarcina si despre fat, sunt dispusa sa le incerc, mai ales ca nu sunt deloc invazive. Daca ar fi fost un test invaziv, cu siguranta as fi cercetat mult mai atenta. Nu inseamna ca renunt la ecografiile standard de sarcina, dar este o masura in plus si este binevenita”, a adaugat Dana Rogoz.

Ioana Ginghina marturiseste ca isi doreste in continuare copii, iar testul este o masura de siguranta pe care o va folosi.

“Noi ne mai dorim un copil si, pentru ca am avut o sarcina cu probleme inainte, pot spune ca mi se pare foarte bun acest test. Daca prima data am ramas foarte repede insarcinata, acum este mult mai dificil si incep sa intervina si anumite probleme. Plus ca sunt din ce in ce mai multe probleme de fertilitate, de pierderi de sarcina. Macar pentru psihicul femeii, este foarte util sa stii ca la ora 12 noaptea, daca simti anumite probleme, te-ai dus la baie, ti-ai luat testul si poti sa dormi linistita pana dimineata, stiind ca esti in regula”, sustine Ioana Ginghina.

Testul este rapid si ajuta la stabilirea timpului ramas pana la nastere pentru gravidele cu semne si simptome sugestive de nastere prematura. Kitul PartoSure contine un betisor steril, o eprubeta si o banda de test, ambalate intr-un sac de plastic si poate fi folosit atat de medicul specialist, cat si individual de catre gravide.

www.testdenastere.ro

Foto: test rapid pentru gravide @Shutterstock.com

Horoscopul Martisorului: Ce talisman de primavara iti poarta noroc?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: