Setari Cookie-uri

Afla ce teste isi fac vedetele autohtone pentru a afla cand vor naste!

Vedetele insarcinate si-au dat intalnire la prezentarea celei mai noi modalitati prin care se poate determina perioada ramasa pana la nastere.

“As folosi testul, pentru ca am mare incredere in doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, si atata timp cat apar masuri noi, care pot sa imi dea mai multe informatii despre sarcina si despre fat, sunt dispusa sa le incerc, mai ales ca nu sunt deloc invazive. Daca ar fi fost un test invaziv, cu siguranta as fi cercetat mult mai atenta. Nu inseamna ca renunt la ecografiile standard de sarcina, dar este o masura in plus si este binevenita”, a adaugat Dana Rogoz.

Ioana Ginghina marturiseste ca isi doreste in continuare copii, iar testul este o masura de siguranta pe care o va folosi.

“Noi ne mai dorim un copil si, pentru ca am avut o sarcina cu probleme inainte, pot spune ca mi se pare foarte bun acest test. Daca prima data am ramas foarte repede insarcinata, acum este mult mai dificil si incep sa intervina si anumite probleme. Plus ca sunt din ce in ce mai multe probleme de fertilitate, de pierderi de sarcina. Macar pentru psihicul femeii, este foarte util sa stii ca la ora 12 noaptea, daca simti anumite probleme, te-ai dus la baie, ti-ai luat testul si poti sa dormi linistita pana dimineata, stiind ca esti in regula”, sustine Ioana Ginghina.

Citește și:

Testul este rapid si ajuta la stabilirea timpului ramas pana la nastere pentru gravidele cu semne si simptome sugestive de nastere prematura. Kitul PartoSure contine un betisor steril, o eprubeta si o banda de test, ambalate intr-un sac de plastic si poate fi folosit atat de medicul specialist, cat si individual de catre gravide.

www.testdenastere.ro

Foto: test rapid pentru gravide @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.