Setari Cookie-uri

Tipurile fundamentale ale orgasmului feminin? Tu ce stii despre ele?

Orgasmul ar fi pe scurt o placere maximala sexuala, insa o definitie exacta este imposibil de obtinut, caci el difera de la o femeie la alta si de la o... ocazie la alta.

  • Orgasmele din timpul visului: acestea par a fi orgasme foarte puternice si se bazeaza pe intensificarea mentala a tuturor simturilor erogene ale femeilor, fara o stimulare sexuala reala. Sunt atat de puternice pentru ca implica cele mai puternice sentimente legate de un barbat, cel pe care il doreste cel mai mult si il viseaza intr-o daruire sincera cum... doar in vis poate exista.
  • Orgasmele clitoridiene – acestea sunt primele orgasme pe care le are o femeie si ca atare pot deveni usor cele pe care le cunoaste cel mai bine si le obtine cel mai usor. Orgasmele clitoridiene se obtin prin stimularea clitorisului lubrefiat.
  • Orgasmele combinate – in realitate femeile au orgasme combinate, depinde si de priceperea barbatului de a se juca cu toate simturile erogene ale partenerei sale. Mai ales daca sunt iubiti, barbatul poate ajuta foarte mult o femeie sa traiasca cele mai intense placeri daca va considera ca plaja erogena intreaga piele a femeii, dar si cuvintele, gesturile si limbajul nonverbal, caci si stimularea psihica joaca un rol extrem de important pentru femeie.
  • Orgasmele eliberatoare de energie – acesta este un tip rar de orgasm si apartine femeilor cu un grad foarte ridicat de autocunoastere si control atat corporal, cat si emotional. Este de fapt un tip de orgasm indus chiar de femeie, pe baza emotiilor si autosensibilizarii simturilor, aceste orgasme devenind foarte puternice. Ele sunt, culmea, eliberatoare de energie, consumand din energiile negative ca stres, emotii interiorizate si tensiuni. Se obtine prin tehnici de meditatie si autocunoastere.
  • Mega-orgasmele: reprezinta combinarea cea mai intensa a placerilor fizice multiple precum si a starii de bine psihice. Mai exact, aceste orgasme se obtin din adevaratul sens al expresiei “a face dragoste”, fiind strans legate de sentimente si atractie puternica fata de partener. Ele necesita, ca si orgasmele eliberatoare de energie, o foarte buna cunoastere a corpului, a stimulilor care produc placere, dar si exersarea acelor stimuli, o femeie care isi cunoaste corpul si mai ales stie sa se bucure de placerile care ii sunt oferite, putand controla aceste bucurii. Emotiile sunt strans legate de implicarea emotionala in relatia respectiva. Este cel mai intens orgasm si poate dura chiar ore!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.