Setari Cookie-uri

5 Exercitii pentru sporirea placerilor sexuale

Sexul face si desface am putea spune, intensitatea vietii sexuale fiind foarte importanta pentru mentinerea armoniei intr-un cuplu, cei doi simtindu-se in continuare atragatori pentru celalalt, iubiti, adorati, rasfatati si... satisfacuti.

“Sexul face si desface” am putea spune, intensitatea vietii sexuale fiind foarte importanta pentru mentinerea armoniei intr-un cuplu, cei doi simtindu-se in continuare atragatori pentru celalalt, iubiti, adorati, rasfatati si... satisfacuti.

sex Pentru sporirea placerii sexuale exista celebrele exercitii Kegel, dar totodata conditia fizica este importanta pentru mentinerea vitalitatii in pat. Unele exercitii sunt musai pentru ca cei doi sa se poata bucura de positiile preferate.

5 Exercitii pentru sporirea placerilor sexuale

Genuflexiunile


Pentru a va mentine in forma gimnastica de dimineata este importanta. Dupa ce v-ati incalzit articulatiile puteti face cateva exercitii care va ajuta atat sa va mentineti silueta, cat si sa nu obositi in pozitiile preferate. Este indicat sa faceti genuflexiunile cu gleznele si varfurile picioarelor lipite, ci nu in pozitia "departat", cu privirea inainte. 30 de genuflexiuni pe zi sunt suficiente.

Acestea ajuta in pozitii precum cele in care femeia sta deasupra, cu fata sau cu spatele, ori in orice pozitie sexuala care solicita musculatura anterioara a coapsei.

Forfecute


Femeia sta intinsa pe spate cu palmele spre podea bagate sub fesieri, pentru sprijin. Picioarele se tin intinse, cu varful intins si nu se vor indoi pe parcursul intregului exercitiu. Se ridica apoi picioarele si se fac forfecari si rotiri pe toate planurile, intr-un ritm dinamic, cateva forfecari pe secunda, in mod continuu timp de trei minute. Exercitiul este bun pentru orice pozitie sexuala, intarind musculatura pelvisului si facand mai controlabile miscarile din timpul actului sexual.

xxx Abdomene

Poate ca acestea sunt cele mai folositoare exercitii pentru a misca lejer corpul in timpul sexului, fara a obosi si pentru a controla cat mai bine miscarile din timpul actului sexual. Se recomanda 20 de abdomene pe zi, in cadrul gimnasticii zilnice.

Flotarile
Citește și:

Kudika
19 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.