Setari Cookie-uri

Care sunt problemele sexului?

Kelly parea a avea viata perfecta. Mama iubitoare a 3 copii, si director de RP in Manhattan, cu un partener chipes si cuceritor, un afacerist de succes. Au plecat intr-o vacanta in Caraibe si au luat cina in cele mai elegante restaurante, dar relatia lor a esuat intr-o zona dificil de depasit.

Totusi, pentru unii oameni aceasta nu mai revine, sau nu a existat de la inceput. Frecvent, chiar si fanteziile sexuale sanatoase sunt inexistente la cei care sufera de dorinta sexuala hipoactiva.

Cat de putin sex inseamna prea putin?



Cateodata, cand un partener se plange de insuficienta actului sexual, problema lui poate consta intr-o dorinta sexuala neobisnuita. Expertii au cazut de accord ca nu exista un nivel minim al activitatii sexuale. Un sondaj britanic, publicat In The Journal of Sex and Marital Therapy, 24% din cupluri au declarat lipsa unei vieti sexuale in ultimele trei luni. Iar studiul classic, "Sexul in America, releva ca o treime din cupluri au facut sex doar de cateva ori pe an". Desi studiile releva frecventa actului sexual si nu dorinta acestuia, este probabil ca unul din partenerii din acele cupluri de sufere de HSD.


Citeste articolul integral: "Sexul, care e problema?" pe Psiholife.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.