Setari Cookie-uri

Pozitii sexuale care te pot imbolnavi

Cand vine vorba de sex putem vorbi de patologii si riscuri din plin, aceasta pentru ca organele genitale, in special la femeie, sunt sensibile si totodata exista multe boli cu transmitere sexuala.

Pozitiile sexuale sunt discutate din multe puncte de vedere: pozitii sexuale care favorizeaza sarcina de exemplu sau pozitii sexuale pentru penisul mic, pozitii sexuale care favorizeaza placerea femeii si asa mai departe.

Astazi vom discuta si noi, in mod deschis, despre pozitii sexuale care pot pune in pericol sanatatea, punand accent pe sanatatea intima a femeii, aceasta fiind mai predispusa patologiilor de acest gen.

Pozitii sexuale care te pot imbolnavi

Pozitia: aplecata in fata

pozitii sexuale care te imbolnavesc: pozitia pe la spate

Aplecarea in fata a femeii, fie ca se sprijina in maini si in genunchi, fie ca sta in picioare cu sprijin in maini, face ca penetrarea sa fie adanca si sa loveasca spre posterior colul uterin al femeii.

Se cunoaste deja ca sexul violent si loviturile repetate in colul uterin al femeii pot constitui cauza pentru rana pe col sau chiar evolutie spre cancer de col. O astfel de pozitie poate agrava o patologie de col uterin sau ii poate produce femeii dureri: femeia simte o durere usoara, surda, difuza in abdomenul inferior dupa sau chiar in timpul contactului sexual.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.