Setari Cookie-uri

Pozitii sexuale care te pot imbolnavi

Cand vine vorba de sex putem vorbi de patologii si riscuri din plin, aceasta pentru ca organele genitale, in special la femeie, sunt sensibile si totodata exista multe boli cu transmitere sexuala.

Pozitia: la perete

sex la perete - pozitii sexuale care te pot imbolnavi Aceasta pozitie, dar si alte pozitii care permit penetrarea din fata a barbatului, pot favoriza... ruptura de penis. Am exemplificat pozitia in care cei doi intretin contactul sexual la perete, barbatul tinand femeia in brate, pentru ca in acest caz si greutatea femeii poate “ajuta” la constituirea fracturii de penis.

Fractura de penis se realizeaza in timpul unui contact sexual “violent”, energic, in care barbatul loveste simfiza pubiana a femeii cu organul sau copulator (penisul se loveste de oasele anterioare a femeii, zona pubesului), producandu-se astfel fractura de penis.

Barbatul simte pe moment o durere, apoi aceasta diminueaza, poate chiar pana la disparitie. Apoi apare o vanataie – echimoza – in zona afectata cu incurbarea penisului spre zona sanatoasa. Daca nu se intervine rapid, in cateva ore, intregul penis poate lua aspect de “penis in saxofon” si capata o culoare negricioasa – situatie in care salsvarea organului copulator al barbatului ramane sub semnul intrebarii.

Citește și:

Sexul anal... in orice pozitie

Sexul anal este deosebit de periculor, in orice pozitie ar fi practicat. Este atat de periculos incat raportul placere/riscuri inclina spre riscuri.

pericolele sexului anal: pozitii sexuale care te pot imbolnavi

Iata numai cateva din patologiile care pot sa apara in urma sexului anal:

  • incontinenta a fecalelor prin largirea/fisurarea/ruptura sfincterului anal;
  • fisuri rectale si anale;
  • boli cu transmitere sexuala
  • multiple si frecvente vaginite daca se practica apoi sex vaginal;
  • risc pentru dezvoltarea cancerului rectal
  • hemoroizi

Va recomandam sa cititi si articolul: Pericolele sexului anal

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.