sexul in apa pericole


Scurta incursiune in anatomia organelor genitale feminine

Daca barbatul nu are mult de suferit in urma unui sex in apa, pentru femeie insa e mai mult un disconfort si adesea capata unele boli daca are acest obicei.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Aceasta pentru ca femeia prezinta vagin si o uretra scurta.

Uretra femeii este cam de 5 ori mai scurta decat a barbatului, uretra fiind conducta de scurgere a urinii din vezica urinara la exterior.

Din acest motiv, infectiile urinare sunt mult mai frecvente la femei decat la barbati. Actul sexual predispune la infectii urinare si cistita prin manipularea uretrei care se afla in imediata vecinatate a orificiului vaginal.

Daca sexul se face in apa, riscul este si mai mare.

sexul in apa pericole

De asemenea femeia prezinta o flora vaginala care poate fi perturbata de pH-ul acid al apei, mai ales de apa cu clor din piscina sau apa cu “de toate” a marii, apa marii nefiind curata.

In vagin nu trebuie introduse lichide, nici macar apa, acesta este si motivul pentru care spalaturile vaginale nu sunt indicate la femeia sanatoasa.

Pericolele sexului in apa

Multe cupluri viseaza la o seara romantica facand dragoste in apa marii, insa din pacate aceasta fantezie pune in pericol sanatatea femeii daca este pusa in practica si nu ramane doar la stadiul de fantezie.

Foto: Shutterstock.com

CISTITA: cauze, simptome si tratament
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: